Maja Marinkovic
Svet

6 Februar, 2022 22:00

Maju Marinković dve žene NAPALE na ulici! Spasao je TAKSISTA!

Maja Marinković ni u spoljnom svetu ne može bez skandala! Kontroverznu učesnicu protekle nedelje napale su dve žene nasred ulice dok je čekala taksi i izvređale za sve pare!

Maju Marinković dve žene NAPALE na ulici!

Ono je baš bilo neprijatno i za gledanje i za slušanje. Maja je stajala na ivičnjaku čekajući slobodno vozilo, kad su neke dve žene koje rade tu na pijaci počele da joj dobacuju. Nema šta joj nisu rekle! – priča za SVET izvor koji se zatekao na licu mesta, i nastavio:
Maja Marinkovic

ATAImages

Da je psihopata, bolesnica, bestidnica, rasturačica brakova, pa onda neke kletve, ma bože me sačuvaj. One najgore, najsočnije dabogda ovo, dabogda ono. Iako se trudila da ne reaguje, nije mogla da izdrži, pa se okrenula i pitala šta je problem. E tu se zeznula. Tek tad su osule paljbu po njoj, da je bruka za ženski rod, pa jadan njen otac Taki, koga ne zna da poštuje, pa da je drolja, pa daće bog da i nju neko fi zički zlostavlja, što ona radi drugima… Ma, katastrofa živa! Ova jedna što radi na tezgi sa povrćem sve vreme je u rukama držala neki paradajz, pa sam mislila da će krenuti i da je gađaju. Sreća pa je Maji taksi naišao brzo, sela je i odvezla se, ali se videlo po faci da joj nije svejedno – priča izvor koji se zatekao na licu mesta.

FOTO: ATA IMAGES