manekenka bojana rajić
Svet

30 Juna, 2022 12:08

Pričalo se da je srpskog fudbalera prevarila sa porodičnim prijateljem: Evo gde je i šta radi danas Bojana Rajić (foto)

Manekenka Bojana Rajić nestala je jedno vreme iz javnost a evo gde je danas 

Srpska manekenka Bojana Rajić i bivša supruga Vladimira Stojkovića, zbog braka, a onda i razvoda, sa golmanom, godinama je bila jedna od glavnih tema domaće javnosti. Međutim, nakon skandala koji je izbio zbog kraha braka sa fudbalerom, ona se povukla iz medija. Inače, Bojana, koja se najpre bavila modelingom, a zatim dizajniranjem odeće, 2009. godine udala se za Vladimira, sa kojim je dve godine kasnije dobila sina Lava. Međutim, 2013. godine usledio je razvod koji su pratile brojne spekulacije.

Pročitajte: Bojana Rajić objavila fotku s ocem – Svi u neverici, misle da je pogrešila (FOTO)

Bojana je nakon razvoda od Stojkovića otpočela vezu sa biznismenom Branislavom Đurđevićem, ali su njihovu sreću kvarile spekulacije da je sa njim navodno imala aferu još dok je bila u braku sa golmanom, kao i da im je Branislav bio zajednički, porodični prijatelj.

Pročitajte: Optužili su je da je na pragu anoreksije, a ovako Bojana Rajić danas izgleda (foto)

Strasti su se, ipak, stišale, a Bojana i Branislav su stali na „ludi kamen“, i to u dnevnoj sobi Đurđevićeve porodične kuće na Bežaniji, na intimnoj ceremoniji, samo u prisustvu članova najuže porodice i najbližih prijatelja. U novembru 2015. dobili su sina Vukašina. Posvetila se novom suprugu, deci, a na Instagramu ponekad objavi po koju golišavu fotografiju kojom izazove pravo oduševljenje zbog neodoljivog izgleda u petoj deceniji. Bojana je, naime, izazvala brojne reakcije fotkama sa letovanja, a na njenu vitku liniju i duge noge niko nije ostao ravnodušan.

Pročitajte: Ovde živi žena od stila – Dom Bojane Rajić odiše prefinjenim ukusom (foto)

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram Screenshot