Marija Šerifović sa sinom svet portal
Svet

December 18, 2023 13:10

By

Prvi put sa sinom u šetnji: Marija pokazala kako ona i Mario uživaju, jedan detalj posebno privlači pažnju

Marija i Mario uživaju u šetnji ulicama Los Anđelesa

Marija Šerifović je 2. decembra postala majka, a vest o tome obelodanila je tek pre tri dana i ne sluteći koliku će radost izazvati u svima koji vole nju i njenu muziku. Iako su se u Srbiji tokom vikenda izdešavale brojne stvari, Marija i Mario su i dalje glavna tema, a novopečenoj mami čestitke ne prestaju da pristižu.

Marija i Mario svet portal svet

Foto: Instagram

Najlepša slika na svetu celom, Marice! Neka vas život ušuškava, čuva, pazi i voli. Srećno M&M, ekipice jaka – napisala je voditeljka Marija Kilibarda uz emotikone srca i deteline sa četiri lista. Pored poruka koje dobija na društvenim mrežama, Mariju su privatno kontaktirale brojne kolege, među kojima je i Ceca Ražnatović.

Pročitajte Marija i Mario su centar njenog sveta – Verica Šerifović progovorila o unuku

– Čestitala sam joj, poželela sam joj da uživa u svojoj bebi i rekla sam da je to blagoslov i poklon od Boga. Ne postoji lepši osećaj od toga da postanete majka. Mislim da će se odlično snaći u toj ulozi. Ona je jako emotivna, samo to ne pokazuje. Pričala je o tome da želi da se ostvari kao majka, ali to su intimne stvari, da bi ona detaljno govorila o tome. Marija je to zadržala za sebe, što poštujem i cenim – izjavila je Ceca.

Marija i Mario svet portal svet

Instagram

A da se pevačica već sada odlično snalazi u ulozi mame dokaz je i video koji je objavila na svom Instagram profilu, na kome su Marija i Mario u šetnji ulicama Los Anđelesa u kome se još uvek nalaze. Ono što je interesantno su M i M stikeri koje je kao njene i sinove inicijale uz snimak postavila pevačica.

Marija i Mario svet portal svet

Instagram

Podsećamo, Marija je dobila sina zahvaljujući surogat majci, što je veoma komplikovana, ali i skupa procedura.

– To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM