Marija Kulić
Svet

28 Juna, 2021 19:00

Marija Kulić oplela po Maji, Janjuši i Mišelu, pa se dotakla i Kristijana Golubovića

Iskrena!

Marija Kulić pomno prati “Zadrugu” zbog ćerke Miljane, za koju se nada da će biti pobednik ove četvrte sezone.

OPLELA PO SVIMA!

Marija Kulić

Pročitajte: Roni SUZE! Marija opet PUKLA zbog Miljane i Zole!

Sem Miljane ne vidim ni jednog drugu pobednika. Nema šta joj tamo nisu radili, koliko su je ponižavali, provocirali, sve samo da bi je izbacili, i nisu uspeli u tome. Znam da joj je jako teško jer je bukvalno sama protiv svih, ali zna da se bori za budućnost deteta. Jaka je i to im smeta, a svako ko se zakači za nju dogura do finala. Pa, evo vam živ primer Mišel. On je ovako daleko dogurao samo zbog nje. Miljana je zarađivala i svoj i njegov honorar. Davala mu na značaju, vukla ga i dovukla do samog kraja. Sem Miljane niko ne zaslužuje pobedu. Otkačila se i od onog majmuna Zole, ne razmišlja više o njemu. Sazrela je dosta, promenila se, sama je protiv svih – kaže Marija za „Svet“ i dodaje da od svih parova u rijalitiju, u spoljnom svetu će opstati samo Maja i Janjuš.

Miljana Kulić

– Oni će da se vucaraju i dalje, biće to povuci, potegni. Maja ne može bez Janjuša, a ako ćemo realno, napolju koja bi druga bila sa njim? Oni su isti. Janjuš priča da je Maja bolesna, a on je kao zdrav?

SEM MILJANE NIKOG NE VIDIM KAO POBEDNIKA!

Nedavno se i Kristijan pojavio u “Zadruzi” posle diskvalifikacije, kako bi devojci Kristini dao trepavice, a Marija je prokomentarisala momenat kada mu je Miljana prošla i zagrlila ga.

Miljana se javila Kristijanu jer se uplašila. Od straha je prišla. Prvo je pobegla ispod stola, pa se sakrila iza Milana. Nije joj bilo svejedno jer on je takav, ne znaš šta možeš da očekuješ od njega – završava Marija.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES