Scandal

March 15, 2022 13:00

By

Marija Kulić razotkrila Miljaninog dečka! Kulićka otkrila sve detalje iz Nenadovog života!

Miljanina majka, Marija Kulić oglasila se za domaći portal i otkrila je sve detalje o Nenadu, ali i prokomentarisala bivšeg zeta, pa ih je i uporedila.

Pročitajte: Miljana Kulić u invalidskim kolicima stigla u BELU kuću! Sa dečkom Nenadom će živeti pred kamerama! (FOTO)

– Nenad je prvi put pred kamerama, nije se baš opustio. Nije pratio do sada ovakve sadržaje ali snaći će se pored Miljane, mnogi koji su ušli prvi put su bili takvi povučeni i čutljivi. U suštini on je takav, povučen i miran, ne priča puno. Mislim da nije za rijaliti ali neka vidi Srbija da imamo i normalne ljude. Svaki dan će se sve više opustiti, mada ga napolju to ne bi zanimalo. On je ušao samo zbog Miljane, vidi se da hoće da joj pomogne da i da mu je stalo do nje. Kada je izašla iz rijalitija je bila najgora jer je imala grižu savesti prema Zoli, bio je sve vreme uz nju. Za njega (Nenada) nemam nijednu zamerku, oni ne mogu jedno bez drugog. Kada ode da joj kupi nešto, ona ga posle pola sata zove odmah za “koliko dolaziš” pita, on žuri da dođe. Sviđa mi se njihov odnos i presrećna sam zbog Miljane. Zaslužila je, ima dobru dušu, ona kada uradi nešto loše odmah se gorko pokaje, a meni je najbitnije da ona ima dobru dušu, a to je prepoznao i on i zbog toga je i sa njom -ispričala je Marija, pa pomenula odnos kakav Nenad ima prema Miljaninom sinu Željku.

Miljana Sinisa i Marija Kulic foto bv (22)

ATA/IMAGES

– Prihvatio je Željka i Željko je njega. Njemu je potrebna muška figura, u kući smo sve žene. Siniša nije zdrav, a Željko ima potrebu da priča sa muškarcima, muško je dete. Vidi se da Nenad uživa sa njim. Miljana ga nekada pozove da sedi pored nje, on kaže sad ću, sad ću. Vidi se da sa ljubavlju posvećuje pažnju detetu. On ima dve devojčice i zna kako treba sa decom – ispričala je Marija za “Pink.rs”.

Pročitajte: Otkrivamo kako Novak provodi slobodno vreme, šta jede i kako se ponaša u Marbelji!

 

FOTO: ATA/IMAGES