Marija na putovanju sa sinom svet portal svet
Svet

December 26, 2023 15:45

By

Drama pri povratku u Srbiju: Marija otkrila sa čim su se sve ona i Verica suočile na putovanju s Mariom

Marija na putovanju sa sinom doživela prevliki stres

Marija Šerifović stigla je sa sinom u Srbiju, o čemu je obavestila sve svoje pratioce na Instagramu. Ne skrivajući uzbuđenje i radost što su konačno stigli u svoj dom, u kome ih je dočekala praznična dekoracija i pokloni dobrodošlice, pevačica je svojim pratiocima na Instagramu i svima onima koji su se radovali zbog rođenja njenog sina uputila reči zahvalnosti i ljubavi. Međutim, svi oni su ubrzo saznali šta je Marija na putovanju sa sinom sve preživela.

Marija na putovanju sa sinom svet portal svet

– U stravičnom sam stresu i nisam sigurna koliko ću moći da snimam. Danas je 21. decembar, i ja zajedno sa super Mariom krećem za Beograd. Nikako nisam spavala ovih dvadesetak dana – rekla je Marija na početku svog vloga, a bilo je evidentno da jedva govori od uzbuđenja.

Pročitajte Mario će uživati u domu kao iz bajke – Marija pripremila stan za sinov dolazak, njegova soba je najlepša

Ovo putovanje nije predstavljalo stres samo za Mariju, već i za njenu majku Vericu, koja je sve vreme bila u strahu za unuka.

– Gospodin Mario putije prvom klasom, prvi put i ja letim tom klasom i divna dama nas sprovodi kako bi što pre stigli. A Verica je dobacila: “Kaži joj da ne ide tako brzo, ne vozimo krompire” – ispričala je Marija kroz smeh.

Marija na putovanju sa sinom svet portal svet

Instagram

– Prolazak ove kontrole je bilo nešto najstresnije što sam doživela u životu. Gospodin od kuće od malopre spavao, bravo majstore i sad je krkao mleko – rekla je Marija koja je i sama zbog prevelikog stresa uzela da jede, dok je baka Verica sve vreme držala unuka ne želeći da se odvoji od njega. Čak i dok je jela Verica nije ispuštala Marija iz naručja.

– Ma ne, ja ću da jedem i da držim dete. Ostavi me na miru. Vidiš kako mu je lepo, pile bajkino – rekla je Marijina koja je ipak na kraju unuka smestila u sedište.

Marija na putovanju sa sinom svet portal svet

Instagram

– Nisam spavala nijedan jedini minut. Mario je spavao, jeo je tri puta. Uglavnom jedno lagano putovanje. Sine, hvala, hvala… – ispričala je Marija, ne skrivajući koliko je srećna zbog povratka u Srbiju, iako je ovo, kako kaže, bilo nešto najstrašnije u njenom životu, jer se na toliko dug put uputila sa bebom starom samo dvadesetak dana.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM