Scandal

6 Septembra, 2020 15:00

Marija Šerifović NA METI popularne PEVAČICE! Hoće da je SMUVA!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, jedna naša poznata pevačica, koja važi za i te kako atraktivnu i poželjnu, a koja se ne pojavljuje u javnosti sa emotivnim partnerima, ludo je zaljubljena u Mariju Šerifović i nastoji kako zna i ume da je smuva!

Reč je o veoma se*si pevačici!

– Reč je o veoma zgodnoj pevačici, važi za jako se*si devojku. E, pa baš ona je čula da je Marija majstor u se*su i da važi za veoma emotivnu i posvećenu ako je u ljubavnoj vezi, naravno, pod uslovom da zaista voli devojke kao što je svojevremeno pričala – otkriva naš izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

– Zbog svega toga pokušava da se približi Mariji i da ostvari bilo kakav kontakt sa njom. Čak se raspitivala i za njen broj telefona, doduše, može lako da ga dobije, ali joj je glupo da se nameće. Znam da je išla povremeno i na snimanja Zvezda Granda samo da bi dobila priliku da bude blizu Marije – objašnjava naš izvor i nastavlja:
– Za sada se premišlja još uvek da li da se obrati Mariji ili ne. Kad god ode na Zvezde Granda, skocka se, nabaci neki minić… Zaista izgleda brutalno i svi odlepe za njom, ali niko ne zna da ona želi samo Mariju. U svakom slučaju, čim se Mara vrati iz Amerike, lepa pevačica će se naći sa njom na večeri i priznaće joj osećanja – završava izvor za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL! I INSTAGRAM