Mrija Šerifović ponizila bivše
Scandal

7 Septembra, 2021 16:00

Marija Šerifović NAJAVILA da joj je ovo poslednja sezona u Zvezdama Granda! Ovo je PORUČILA Ceci!

Pevačica Marija Šerifović došla je na prvo snimanje nove sezone popularnog šou programa „Zvezde Granda“.

Marija Šerifović NAJAVILA kraj!

Ja ću se maksimalno potruditi da i ove godine moj kandidat bude pobednik i da se sa tri krune pozdravim sa takmičenjem. Dosta više. Ceco, veži se polećemo. Njoj sam požela dobrodošlicu, mi se poznajemo i poštujemo. Ne poznajemo se dovoljno dobro, privatno, ne znam kako će se u ovom ludilu snaći – rekla je Marija za Espreso.rs.

Onaj ko ima potpuno lude ideje da ovaj šou neće biti gledan, taj je lud. Tako da, bilo da je otišla Jelena, Ana, da možda odem ja, svejedno je, verujte mi, ovaj šou će svakako biti gledan, jer Zvezde Granda su brend koji narod voli da gleda i to može da utiče nešto malo, ali sigurna sam da ništa značajno. – istakla je Marija.

Ona je naglasila da joj je žao što Karleuša nije u žiriju, zato što sjajne uspomene nosi sa njom iz prethodnih šest godina.

Žao mi je što je došlo do ovoga jer sjajne uspomene nosim sa Jelenom iz prethodnih šest godina, ali kao što rekoh, i na kraju krajeva, Jelena je ona prva koja će i koja najbolja razume rečenicu „Show must go on“, idemo dalje. Jeleni želim svu sreću. – rekla je Šerifovićeva za Espreso.rs.

Inače, Ceca Ražnatović je, na oduševljenje mnogih, pojačanje popularnog muzičkog takmičenja u novoj sezoni, dok su ostali članovi žirija nepromenjeni, te će sa pevačicom kandidate ocenjivati Ana Bekuta, Viki Miljković, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ