Marija Šerifović raskinula
Svet

29 Marta, 2022 17:03

Marija Šerifović više nije mogla da gleda pijanog oca! Naterao ju je da uradi ono što nije želela!

Marija Šerifović je više puta govorila o tome da njen otac, harmonikaš Rajko Šerifović, pije, te da su zbog toga njačešće i izbijali sukobi u njihovoj porodici.

Marija Šerifović više nije mogla da gleda pijanog oca!

Marija je zbog toga, ali i zbog Rajkovog narušenog zdravstvenog stanja, pošto mu je nedavno amputiran prst na nozi, morala oca da smesti u dom, iako to nije želela.

Rajko je i dalje vitalan čovek, a nije ni u nekim godinama da bi bio smešten u dom, međutim, pevačica više nije mogla da ga gleda kako propada zbog alkohola. Ona želi da nje otac vodi koliko, toliko zdrav život, da se redovno hrani, da neko vodi računa o njegovom zdravlju, da smanji alkohol… A, Marija se nada da će mu u domu sve to biti obezbeđeno, jer ona zbog svog posla i čestih putovanja ne može da vodi računa o njemu, tvrdi izvor blizak pevačici.

RAJKO ŠERIFOVIĆ

YOUTUBE/PRINTSCREEN

Čovek kod koga je Šerifović do prošle godine živeo kao podstanar za Kurir je izjavio šta misli o ocu popularne pevačice, te da li je istina da je u domu.

Rajka znam, kako ne znam. Živeo je ovde kod mene. Više tu ne stanuje. Sad je u domu za stara lica. Ćerka ga je odvela. Jednog dana je samo došla po stvari, stavila u kola sve i odvela ga. Ništa nisam pitao, ne mešam se u tuđe stvari. Kasnije sam saznao da je u domu. Imao je problem sa zdravljem i lekari su mu odsekli prst na jednoj nozi.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Koliko ga ja poznajem, loš čovek nije, ali voli da popije. Sedeli smo zajedno tu u dvorištu, pričali, to je život. Nešto je mlađi od mene, ja sam ga savetovao kao pokojnog brata da prestane da pije, ali ne vredi, nije hteo da posluša. Rekao sam mu da batali to, šta će mu to u životu. Eto, izneli su ga iz kuće, nije mogao da izađe koliko je bio pijan. Normalan je kad ne pije, a kad popije, šta da vam kažem. Nezgodno je to. Dolazio mu je i brat. Šta da se radi. Ćerka ga čuva, to je dobro – rekao je Dragomir.

PROČITAJTE: Dijeta Miljane Kulić će vas nasmejati do suza! Zadrugarka otkrila kako „održava“ liniju!

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, RAJKO RISTIĆ, YOUTUBE PRINTSCREEN, ATA IMAGES