svet

March 11, 2015 14:15

By

Marija Veljković: Razvila sam svoj metod vaspitavanja dece

marija veljkovic

Od kada je pre osam meseci sa suprugom Milanom Milovanovićem dobila drugo dete, kćerku Rosu, šarmantna voditeljka i glumica Marija Veljković započela je potpuno novo životno poglavlje. Uz dvoipogodišnjeg sina Đurađa, u domu skladnog bračnog para svake večeri je prava žurka, pa iako je sa mužem već devet godina u vezi, uz nove životne okolnosti svakodnevno se iznova upoznaju. Tridesettrogodišnja voditeljka vratila se svojim poslovnim obavezama još pre nekoliko meseci, a uskoro je očekuju i novi poslovni angažmani, a time i razdvajanje od dece.

Lepa voditeljka kviza “Slagalica” tvrdi da svoje mališane voli najviše na svetu, ali ipak izdvaja vreme koje posvećuje samo sebi, drugaricama ili romantičnim trenucima sa suprugom, a brugu o deci tada prepušta babama i dedama.

Voditeljka je otkrila i da li se u vaspitanju oslanja na metode svojih roditelja:

“Ne, ja sam razvila svoj metod. Ne želim da mi deca budu razmažena, više volim da Đurađu nešto i sto puta objasnim nego da viknem na njega. Jeste da treba više vremena i strpljenja, ali vidim da to daje rezultate.”

Marija je navela i ko je stroži, ona ili suprug.

“Milan je stroži od mene i ima drugačije metode, ponekad i glumi strogoću. Rosa je još beba, ali Đurađ ga više sluša. Pre neki dan rekla sam mu da ne izlazi iz kreveta i ne hoda bos po stanu, ali me nije poslušao. Onda je Milan slučajno naišao i on je odmah otrčao u krevet da ga tata ne vidi da je bos”, otkrila je voditeljka.

Ceo intervju sa Marijom Veljković pročitajte OVDE. 

AUTOR: Ivana Nikolić

FOTO: Mirko Tabašević