Scandal

11 Novembra, 2020 22:00

Marinko Rokvić BESAN na Veru Matović! „OSTAVI mi SINOVE na miru! Nemoj više da si ih POMENULA!“

Kako piše novi broj tabloida SCANDAL! Marinko Rokvić je strašno besan na koleginicu Veru Matović!

Vera: „Marinkovi sinovi su rekli da sam seljanka iz Čačka, mnogo me je to pogodilo!“

Naime, njega je izbacilo iz takta što je ona pomenula njegove sinove Nikolu i Marka i optužila ih da su je pljuvali! Zbog toga joj je poručio da ih ostavi na miru i da ih više ne uzima u usta, a pogotovo ne javno!

– I Marinko i njegovi sinovi drže se daleko od skandala i u medijima se pojavljuju samo kada nešto objave od novih pesama, pa me ne čudi što je Vera iznervirala kolegu – objašnjava izvor i dodaje:

– Međutim, ona se setila svojih donacija u vreme poplava 2014. zbog kojih su je navodno izvređali Marinkovi sinovi rekavši, kako je ona sama navela, da je dno-dna i seljanka iz Čačka koja je došla da živi na Dedinju. A problem je nastao jer je Vera na flaširanu vodu koju je donirala zalepila postere sa svojim likom, pa su je Rokvići zezali da humanost koristi za samopromociju što je ona tada pravdala činjenicom da su joj iz Republike Srpske gde je slala vodu u poplavljena područja tražili da označi koje su konkretno njene donacije, te da nije imala za cilj da se reklamira preko humanosti – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!