Svet

19 марта, 2022 15:15

U dom ROKVIĆA ušla je kao maloletna i doživela LJUBAV: Upoznajte drugu snaju pokojnog pevača!

Proslavljeni pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je 7. novembra prošle godine, nakon duge i teške bolesti, od posledica kancera pankreasa, a čitava porodica bila je uz njega do poslednjeg dana. Iza sebe ostavio je suprugu, sinove i unuke, ali i snahe koje su bile emotivno vezane njena. Publika je dobro upoznata sa izabranicom Nikole Rokvića – Bojanom, s obzirom na to da su oboje javne ličnosti, ali malo njih je znalo ko je žena mlađeg sina Marka.

U pitanju je šarmantna brineta Sara Oster – Rokvić, profesorka srpskog jezika i književnosti i influenserka, koja je sa Markom dobila naslednika Despota, a mnogi kažu da je dečak isti deka.

Sari je kao članu porodice veoma teško pao nenadokadivni gubitak, jer je kako ističe, sa plemenitim Marinkom oduvek imala predivan – očinski odnos, a u njihovu kuću je ušla kao maloletna devojka. Pored zajedničke fotografije, nedavno je podelila i emocije koje je i dan danas prate.

— U njegovu kuću ušla sam kada mi je bilo 16 godina. Narednih 17, od njega sam doživela samo ljubav i poštovanje, bez ijednog jedinog izuzetka. Stub naše porodice uvek je bio podrška, pomoć i vetar u leđa. Veliki učitelj kako treba ići kroz život. Mnogo sam naučila. Kako treba poštovati druge, pomagati onima kojima je potrebno, a pre svega vrlo voditi računa i o sebi. Kako treba raditi ono što voliš, biti uporan, imati samopouzdanja, truditi se, izgarati za svoju strast, ali nenametljivo i na svoj način. Tražiti kvalitet, i ne pristajati na manje, uvek oprostiti i biti čovek koji svima otvara svoja vrata i ruke. Kako uvek imati na umu da je porodica najvažnija i držati je se čvrsto. Kako biti hrabar, snažan umom, veliki optimista, dostojanstven, čist u duši i podignute glave. — napisala je Sara pored dirljive fotografije na kojoj je bila u blagoslovenom stanju.

Pročitajte: EMOTIVNO! Nikola opisao kako su u domu Rokvića izgledali praznici posle Marinkove smrti!

Ova uspomena potpuno je raznežila pratioce putem socijalne platforme „Instagram“, a nizali su se i komentari podrške i oduševljenja, jer se ovako iskren odnos ne viđa svakodnevno. Sara je veoma bliska i sa svekrvom Slavicom, sa kojom provodi dosta vremena, naročito otkako su izgubili voljenog Marinka.

Podsetimo,  pevač bio je deka troje unučića, malene Leone, Simeona, ali i Sarinog i Markovog sina Despota koji je svaki slobodan trenutak provodio sa porodičnom domu Rokvića.

marinko rokvic

Rajko Ristić

Pročitajte: Vreme je da se penzioniše, zarađuje samo 1.000 evra? Keba od Jutjuba dobija mizeriju, a ove kolege mlate lovu!

Najnovije na portalu Marie Claire