MArko Djedovic
Star

27 Oktobra, 2021 16:12

Marko Đedović zna sve Cecine tajne! Čuvam sve pikanterije!

Rijaliti učesnik i novinar Marko Đedović tvrdi da zna sve tajne najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović.

Cecine tajne u telefonu Marka Đedovića

Estradni novinar mora da briše poruke u telefonu kada se dopisuje sa pevačicom da neko slučajno ne bi saznao pikanterije iz njenog života.

Ceca me obožava, sviđa joj se kako se ponašam i kako komuniciram sa drugima. Kada sam prvi put izašao iz rijalitija, jedan novinar mi je rekao da mi je poručila da joj se javim. Poslao sam joj poruku i zahvalio sam se što me podržava. Tako je počelo naše prijateljstvo. Videli ste da mi je u „Zadruzi 4“ slala poklone, tortu i čestitku za rođendan. Ona svima priča kako sam joj dobar drug. Prati svako moje gostovanje na televiziji, pa posle svratim do nje da popijemo kafu i ispričamo se – počinje Marko priču za Informer i dodaje da je Ceca najbolji dokaz kako su najveće zvezde zapravo najnormalnije na estradi:

Ceca RAznatovic

Ne poznajem osobu koja ima normalniji pogled na estradu i na život od nje. Ceca i ja znamo sve jedno o drugom, ali to nikad nećemo ispričati nekom trećem. Čuvam svaku njenu tajnu i uredno brišem svaku poruku koju s njom razmenim posle našeg dopisivanja. Za svaki slučaj. – rekao je Đedović, prenosi Kurir.

Đedović voli da se petlja i u Cecin privatni život i savetuje je oko momaka:

Rekao sam joj da ne treba da se udaje i da je najbitnije da bude srećna. Taj papir joj ništa neće značiti u životu, niti će je učiniti srećnijom. Samo želim da bude voljena, jer ona to najviše zaslužuje.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ