Svet

25 Novembra, 2020 23:00

Marko ODLEPIO! Ne da nikom da PRIĐE Luni!

Luna Đogani odlučila je da nastavi sa svojom muzičkom karijerom nakon što se porodi, piše novi broj tabloida SVET. Iako je pričala da odustaje od estradne karijere i da se više neće baviti muzikom, ipak se predomislila.

„U redu je što brine, ali Luna nije bolesna nego trudna!“

– Luna je već snimila pesmu, super je stvar. Njoj je palo samopouzdanje nakon kritika da loše peva i da nije za scenu, ali vremenom je shvatila da ne mogu svi da je vole i podržavaju. Svesna je da nema neki glas, ali iz muzičke je porodice i ima talenta da zabavlja publiku. Uostalnom, ni sve pevačice koje su popularne ne mogu da se pohvale da odlično pevaju, pa ih narod voli – kaže izvor i nstavlja:

Uz prave pesme i dobar scenski nastup, i ona može da ima sjajnu karijeru, samo se nada se da joj neće opet praviti smicalice i sabotirati nastupe, kao što su ranije činili. Marko Morena joj je uradio pesmu u kojoj se pronašla čim je čula. Za sada planira da taj singl izbaciti na leto, posle porođaja. Naravno, ako sve prođe u najboljem redu – kaže izvor blizak Đoganijevoj i dodaje da baš zbog odluke da nastavi estradnu karijeru, ona ne želi da se potpuno povuče iz javnosti kako je nedavno najavila.

Prošle nedelje ona je  prihvatila gostovanje u emisiji Ognjena Amidžića, ali su ostali gosti i ekipa bili začuđeni njenim ponašanjem iza scene.

– Luna je došla u pratnji svog verenika Marka Miljkovića koji nikom nije dao da joj priđe, ponašao se kao da joj je obezbeđenje. Sklanjao je fotografe od nje i govorio da joj se ne približavaju. Savetovao joj je da se ne pozdravlja s ljudima, verovatno da joj ne bi preneli neku zarazu jer je u drugom stanju, ali sve je to delovalno neprijatno – kaže izvor i nastavlja:

– U emisiji Luna nije bila opuštena, sve vreme je vodila računa da li je on gleda, odmeravala je svaku reč dok je za to vreme Marko sedeo i pažljivo je posmatrao i slušao. U pauzi joj je prišla devojka iz ekipe, ali je on zamolio da se skloni od Lune i da drži distancu. Vidi se da je opsednut Lunom i da prati svaki njen pokret. Možda su čoveka isprepadali ovim crnim vestima o korona pandemiji, ali njegovo ponašanje nije bilo prijatno, baš se osećala neka tenzija – tvrdi dobro obavešten izvor za SVET i dodaje:

– Marko je jako pažljiv otkako je saznao da će postati otac, sve radi kako bi udovoljio Luni, ali je i paranoičan. Luna je sama po sebi hipohondar, a on j samo doliva ulje na vatru. Da se on pita, Luna bi do kraja trudnoće sedela u stanu i ne bi izlazila nigde, samo da ne ugrozi sebe i bebu, ali lekari su je savetovali da se ponaša normalno i radi sve što joj prija, jer nije bolesna već trudna.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET