Svet

10 Septembra, 2020 23:00

MAŠALA! Vuk Mob u “Zadruzi” za 250.000 evra!

Vuk Mob ulazi u “Zadrugu” za čak 25.000 evra mesečno što je najveći honorar u ovoj sezoni!

Dobro se pogodio!

Ako ostene do kraja, zaradiće čak 250.000 evra! Vukov prvi uslov je bio da minimum jednom nedeljno ima kontakt sa verenicom Oliverom Konatar, koja je trudna, pa on želi da u sve bude upućen. Posebnom klauzulom se zaštitito da će, ako dođe do bilo kakvih neplaniranih okolnosti, a tiču se Olje i bebe, istog momenta imati pravo da napusti rijaliti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

🐸 +🦍 = 👽

Објава коју дели Vuk Mob (@iamvukmob) дана


Reper je tražio i dobio odobrenje da krajem februara ili početkom marta napusti Belu kuću na dve nedelje, pošto je termin za porođaj njegove verenice 10.mart. On želi da sredi sobu i nabavi sve što je potrebno za novorođenče kao i da prisustvuje porođaju. Tek kada ona sa bebom napusti porodilište i zajedno provedu nekoliko dana on će se vratiti u šou. Po povratku u imaginarijum, verenica sa bebom će moći da ga posećuje jednom nedeljno, što ne bi trebalo da se snima – priča dobroobavešteni izvor, koji dodaje da je reper imao posebne uslove i kada je sam boravak u Šimanovcima u pitanju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vuk Mob (@iamvukmob) дана

Jedna od prvih tačaka je bila da ima svoje kupatilo koje će moći nesmetano da koristi, a koje nije pokriveno kamerama, i u koje neće moći ostali učesnici da zalaze. Takođe, tražio je da bude zaštićen od provokacija na račun deteta i supruge, jer u takvim situacijama, ako neko bude nisko udarao, ne želi da odgovara za svoje postupke ili snosi neke posledice. – otkrio je za SVET dobro obavešteni izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vuk Mob (@iamvukmob) дана

Izvor nam je na kraju rekao i da su neke starlete pošto su čule da reper ulazi u rijaliti, same zvale produkciju i molile da uđu kako bi se smuvale sa njim. Obećavaju dobar šou, ne hajući za to što je u srećnoj vezi i što čekaju svoje prvo dete, pa nije isključeno da mu produkcija priredi takvo iskušenje.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET