scandal

April 16, 2018 22:00

By

MATORA ODVELA SANJU U ŠTEK JAČI OD MIKIJEVOG: A tamo su radile nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO! (VIDEO)


Otkako je Sanja Stanković priznala da gaji ista osećanja kao i Jovana Tomić Matora, njih dve ne prestaju svakog trenutka da pokazuju svoje emocije. Tokom ove večeri njih dve su se osamile i u jednom kutku dvorišta se jadale jedna drugoj.

Jedna drugoj su prebacivale koliko su puta rekle “Ne volim te” u poslednjih nekoliko dana i za sve to vreme tepale. Nakon toga su se mazile, grlile, a u jednom trenutku je plavuša nehotice zakačila Matoru, kako su bile u skučenom prostoru.

Kako su ovaj momentat posvetile samo sebi, Stankovićka se požalila svojoj simpatiji da oseća veliki pritisak i da jedva čeka da se završi rijaliti i vidi svoju porodicu. Jovana ju je sve vreme tešila, mazila, ljubila kako bi se ona bolje osećala.

“Oni ne shvataju da kada sam nervozna i kada mi je teško to me ne hvata na agresiju. Hvata me emocija, plačem. Ne mogu da izdržim”, pričala je plačljivim glasom Sanja.

“To niko ne vidi osim mene. Niko. Sad će lajv, izbacivanje, idemo da se istuširamo, mažem ti šapice, malo se njuškamo i idemo da spavamo”, tešila ju je Matora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimku.

https://svet-scandal.rs/vesti/kad-je-videla-da-njega-nema-suze-su-same-krenule-drama-matore-u-zadruzi-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević