Mc Stojan
Svet

February 27, 2022 20:30

By

“Danas svi šetaju pse, umesto beba”: Mc Stojan iskreno o OČINSTVU i emotivnom statusu!

Popularni pevač Mc Stojan veoma se retko eksponira u medijima, a svoju intimu nipošto ne želi da deli sa javnošću, barem dok se u njegovom životu ne dogode važne odluke po pitanju ljubavi i očinstva, a ove teme nedavno je spomenuo putem socijalih platofmi. Tokom razgovora za IDJTV istakao je da bi prioritetna stavka u životu svima trebalo da bude roditeljstvo, ali on u poslednje vreme viđa neku drugu stvarnost.

– To je suština i smisao života. Danas više šetaju pse nego što možeš videti da majke guraju kolica sa bebama, što je poražavajuće. Treba više da se prave deca, da se radi na tome. Naravno nije lako naći partnera i pravu osobu. Danas se mnogi i razvode. Bitno je samo da se ljudi skapiraju. Ja nemam decu. Ostvario sam se na mnogim poljima, ali kao otac nisam i ta želja se javlja, sve je veća i veća. Nadam se da ću se i na tom polju ostvariti, jedva čekam – rekao je Stojan i priznao da li trenutno ima izabranicu i vezu, koja bi mogla da bude krunisana brakom.

View this post on Instagram

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

– Emotivni status je slobodan. Srećno slobodan. Bio sam srećan i voleo sam, a zaljubljenost je trenutno stanje i traje sedam dana. Volim da volim, ali da mogu da imam decu sa nekom devojkom, to se još nije desilo, da kliknemo. Za sada sam slobodan, nadam se da tako neće ostati. Inače, uglavnom su devojke meni prilazile, iako ja znam da šarmiram, dajem komplimente i lepo se udvaram – dodao je reper.

Kako ističe, ponekad se dese i nemile situacije u kojima devojke budu povređene, ali to ne radi planski.

– Imam faze kad i nisam za neku ozbiljnu vezu, a sviđa mi se neka devojka, bukvalno se dogovorimo da ćemo biti u nekom odnosu, da budemo i prijatelji i ljubavnici. I onda ako se kod nje jave neka osećanja, emocije, a kod mene se možda nisu javile, i onda sam je možda na taj način povredio. Ali to mi nije bila namera – završava pevač.

View this post on Instagram

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Pročitajte:Dečko Nino napustio pevačicu, Teodora Džehverović kao puštena s lanca? (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram/printscreen