svet

31 марта, 2016 16:20

Melina Džinović: Ne želim da moja porodica trpi zbog karijere

Melina Dzinovic foto Ivan Vucicevic copy

Modna kreatorka Melina Džinović kaže da je do sada ostvarila svoje želje u modnoj industriji, te da nije preterano ambiciozna kada je reč o daljem napretku njene karijere, a i da ne bi volela da porodica trpi zbog njenog posla.

Iako su njene modele ponele svetske zvezde poput Dženifer Lopez, te se od nje očekuje da i dalje niže velike uspehe na svetskoj modnoj sceni, dizajnerka Melina Džinović po povratku iz Majamija, gde je održala uspešnu reviju, ističe da je već ostvarila svoj najveći san.

Osim jednomesečnog odmora, koji je sa svojom porodicom provela u Americi, dizajnerka Melina Džinović spojila je lepo i korisno i 19. marta održala uspešnu reviju na „Funksion fashion week-u“ u Majamiju. I dok je njen suprug Haris u pauzama zajedničkog druženja imao koncertnu turneju širom „obećane zemlje“, kreatorka se pripremala za važnu modnu prezentaciju, na kojoj se pojavila i prošle godine, posle čega su njene modele ponele i mnoge slavne zvezde poput Šeron Stoun, Sofije Vergare, Dženifer Lopez, Kejt Bekinsejl i drugih popularnih imena.

„Reakcija publike bila je fanstastična. Imala sam sreću da moje haljine ponesu svetske zvezde, pa moja revija zbog toga privukla pažnju, ali s kim god sam iz sveta mode tamo pričala, njima je nerealno da posle svega i dalje proizvodnju i prodaju baziram u Srbiji,dok ja nameravam da tako i ostane“, kaže Melina za Alo i naglašava da uprkos tome što su svetski mediji već počeli da je primećuju, pa se tako Sofija Vergara u njenoj haljini fotografisala sa poznati modni časopis Harper’s Bazar, ona nema nerealne ambicije.

„Da me je neko pre samo nekoliko meseci pitao koga bih želela da vidim u svojim modelima kada bih mogla da biram, istakla bih Šeron Stoun, Dženifer Lopez i Sofiju Vergaru, pa već sada mogu da kažem da sam ostvarila želje. Naravno da bih volela da „Hamel“ uspe na američkom tržištu i ja ću se truditi koliko mogu, ali iskrena da budem zadovoljna sam dosadašnjim rezultatima i svojim životom i ne želim da moja porodica trpi zbog karijere“, zaključuje Melina.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: svet.rs

FOTO: Ivan Vučićević