svet

July 31, 2014 09:32

By

Melina Džinović otkriva recept za srećan brak

img_0632_595

“Ni on ni ja ne radimo nešto što ne bi trebalo, tako da u našem braku nema mesta nikakvoj sumnji”. Tako za „Blic“ počinje razgovor modna kreatorka Melina Džinović, supruga folk zvezde Harisa Džinovića. Ona je napomenula da se ipak neće dugo zadržati u Crnoj Gori bez svog Harija, kako od milošte zove supruga.

“Odavde odmah idemo za Mikonos. Hari je morao da radi, tako da nije mogao da bude sa mnom i decom. Ali, posle svadbe išli smo na krstarenje, tako da smo ipak bili zajedno”, kaže ona.

Kako je razlika između Harisa i Meline 29 godina, pitali smo je ono što sve zanima – kako pevač podnosi da mu žena odmor provodi sama. Melina nam je sa osmehom odgovorila: “Hari nije ljubomoran, a nisam ni ja”.

Ona se nedavno zvanično udala za Harisa, ali to je, kako kaže, za njih bio samo razlog da naprave dobro slavlje.

“U braku sam od 26. maja 2003. godine, ako mene pitate. Naše stupanje u brak je čista formalnost, a kako Hari i ja volimo da napravimo slavlje, to je bio razlog više da se dobro provedemo. Ispada da smo se zabavljali 12 godina, a mi imamo veliku decu, koja pohađaju četvrti i peti razred”, kaže Melina.

Pitali smo je i da li je naslednici Đina i Kan slušaju. Oprezno, da ne pretera u hvaljenju, ali ponosno Melina kaže da su „baš dobra deca“.

“Nije što su naša, ali stvarno su takva. Hari mora da radi, pa ja trenutno više vremena provodim s njima”, kaže kreatorka.

Inače, dok je Melina bila u Crnoj Gori, Haris je pevao u Čurugu, i to u dvorištu osnovne škole pred više od hiljadu ljudi.

Izvor: Blic
Foto: Life Content