Menadžer Jelene Karleuše svet portal svet
Svet

February 6, 2024 13:04

By

Kad nekoga gledaš kao sestru, a on ti spletkari iza leđa: Birtašević izneo detalje o krahu prijateljstva

Menadžer Jelene Karleuše progovorio o krahu prijateljstva

Zoran Birtašević, dugogodišnji prijatelj i menadžer Jelene Karleuše otvorio je dušu na svom Instagram profilu i progovorio o krahu svog dugogodišnjeg prijateljstva sa Jovanom Dakić, koja je ujedno prijateljica i pop dive. Iz njegovih reči moglo se zaključiti da mu je Jovana spletkarila iza leđa, ali i da se čak umešala između njega i Jelene.

Menadžer Jelene Karleuše svet portal svet

Ata images

S obzirom na to da je Jovana poslednjih nekoliko dana provela s Jelenom u Milanu, mnogi su posumnjali da je upravo tada došlo do razdora između nje i Zorana. A, šta je zaista doprinelo tome  objasnio je on u svojoj objavi.

Pročitajte Uselio se, ćerke su ga odmah prihvatile – Ovaj muškarac sada uživa na Tošićevom mestu

– Jovanu sam upoznao kao dobru, mirnu, introvertnu devojku koja mi je ubrzo postala blizak, a potom i najbliži prijatelj. S obzirom na njenu pitomu stranu i lepu energiju u koju sam tada verovao, moje poverenje je eskaliralo željom da je uvedem u sve svoje krugove, privatne, poslovne… – započeo je izlaganje menadžer Jelene Karleuše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Dakić (@dakicjovana)

– Nikada u životu nisam štedeo, ni na čemu, ni na rečima, ni na materijalnim dobrima. Jovavni sam, svom dugogodišnjem prijatelju, od nule pružio bezrezervno sve što sam mogao, ljubav, prijateljstvo, kroz sebe i svet koji sam svojim radom i zaslugom dobio. Bez ikakvog očekivanja, da bilo šta doprinese ili se potrudi oko bilo čega, dobila je mnogo životnih privilegija – napisao je između ostalog Zoran, a prenosi Story.

Pročitajte Otkriveno ko je muškarac koji je noću posećivao Jelenu Karleušu dok je Duško boravio u inostranstvu

– Na sav moj support, pre nekoliko godina sam od Jovane, mog prijatelja, koga nikada nikada nisu zanimali ni menadžement, ni produkcija, a kada sam imao pauzu u svom radu, doživeo poziv sa rečenicom: “Od sada ćeš posao i pozive prebaciti na mene, neka zovu mene” . Tada je počelo da mi bude jasno da nešto u prijateljstvu i iskrenosti nije kako treba – bio je isken Birtašević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Dakić (@dakicjovana)

– Skoro deceniju kasnije dogodilo mi se da vidim svojim očima paklene poruke koje je Jovana upućivala mojim najbližim ljudima, saradnicima, u vidu smeštanja, spletkarenja i još perfidnih i manipulativnih stvari. Sa ciljem da pokvari meni mnogo toga i to “u kući” u koju sam je doveo – otkrio je menadžer Jelene Karleuše, koji je dodao da je njegov odnos sa pop divom ostao nepoljuljan, te da je ona neko ko mu je višedecenijski prijatelj i podrška.

Instagram storije Zorana Birtaševića možete pogledati u galeriji ispod teksta.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM