Aleksandra Mladenović, Mihajlo Šaulić
Star

July 7, 2021 21:00

By

Mihajlo Šaulić hoće da se pomiri sa Aleksandrom Mladenović!

Vraća se na staro!

Mihajlo Šaulić i Aleksandra Mladenović raskinuli su početkom ove godine, međutim, Šabanov sin želi da se pomire. Prošlog utorka porodica Šaulić priredila je slavlje jer je Luka Adžić, Šabanov prvi unuk, postao tata i dobio devojčicu Lanu. U jednom restoranu priredili su žurku zu oko stotinak zvanica, a svi su ostali u šoku kada se pojavila Aleksandra Mladenović koja je bila pozvana kao radna pevačica.

ANGAŽOVAO JE DA PEVA NA PORODIČNOM SLAVLJU!

Aleksandra Mladenović

Oni su mesec dana pre nego što je beba došla na svet pričali o slavlju, ipak od Šabanove pogibije nisu pravili nijedno slavlje, onako kako su navikli. Mihajlo je tada Luki dao predlog da angažuje Aleksandru jer ona pravi sjajnu atmosferu, na šta je novopečeni tata odmah pristao. Sem njih dvojice niko nije znao ko će pevati tu noć, a kada se Aleksandra pojavila, svi su ostali zatečeni. Naravno da su mnogi počeli da čikaju Mihajla koji se samo smeškao. A Aleksandra je najveći bakšiš dobila baš od njega kada je zapevala svoju pesmu “Poseban”. Mihajlo ne beži od toga da mu je sa Aleksandrom bilo jako lepo u vezi i da želi da se pomire, ali kako je čuo da ona ima dečka, ne želi ništa da forsira. Ne znam da li su se nakon slavlja čuli, ni kako je njen sadašnji reagovao na to što je pevala bivšem na slavlju, ali cela porodica navija da se Mihjalo skrasi i svima je Aleksandra simpatična. Ko zna, možda se uskoro i pomire – priča izvor za “Star” sa lica mesta.

Pročitajte: Aleksandra Mladenović BRANI Radu! Ona je prva OBUKLA kostim!

Mihajlo Šaulić

ZNA DA ALEKSANDRA IMA NOVOG DEČKA, ALI VERUJE DA ĆE MU SE PONOVO VRATITI!

Inače, Goca Šaulić je nakon dve godine od pogibije kralja narodne muzike skinula crninu i nije krila koliko je srećna zbog nove uloge prabake

Ja sam sa 39 bila baba, ovo je prirodan sled stvari. Navikavam se, kategorija prabake nije nešto, nek me zovu nana. Imaju ekipu za čuvanje, tu je i baka Sanela. Šaban bi bio preponosan, Luka je njegov prvi unuk, bio je vezan za njega. Srećna sam, tužna sam što nije ovde, ali on je u našim srcima, uvek je tu. Šaban živi kroz nas – rekla je Šabanova udovica.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ