svet

October 15, 2017 16:05

By

Miki KONAČNO otkriva: Evo zašto je pukla moja veza sa Anđelom, voditeljkom Parova!

Miki Đuričić i Anđela Lakićević svoju ljubavnu priču započeli su u rijalitiju Parovi. Iako je Anđela sada voditeljka, tada je bila takmičar pa smo je mogli gledati kako javno razmenjuje nežnosti sa Mikijem. Njihova ljubav trajala je kratko, a on je sada otkrio nepoznate detalje.

Naime, Miki je u razgovoru sa drugovima u Zadruzi ispričao kako je okončana ljubav sa Anđelom, nekoliko meseci posle rijalitija, ali i ko je krivac za njihov razlaz.

“Druže, ja što sam imao tu devojku, mama, sestra, ujaci, familija, drugarice, svi su bili protiv. U stvari, bila je jedna drugarica i još jedna snajka što me gotivila. Od komšije do komšijskog kučeta svi su vikali: Šta ćeš sa njim? Seljačina. Mama htela da je otera iz kuće ako ostane sa mnom. Kunem ti se životom, mama je rekla: Možeš da se seliš iz kuće ako ostaneš sa njim! Posle rijalitija smo bili četiri-pet meseci u vezi, ali je stalno bio pritisak. Govorila je: Nemoj tu da se parkiraš, videće mama! Što se kriješ, pitao sam se”, rekao je Miki ne spominjući direktno Anđelu, ali je svima bilo jasno o kome je govorio.

AUTOR: Svet

FOTO: Star