svet

February 25, 2016 21:23

By

Miki ne prestaje da se izvinjava Tijani: Oprosti što sam te spajao sa političarima, izvini, evo ti ceo honorar!

miki_djuricic_printscr-e14417922517031

Miki Đuričić se čitav dan izvinjavao Tijani Ajfon zbog uvreda koje je izgovorio u “Parovima” i spajao je s političarima.

Kad je shvatio da je u programu, koji gledaju milioni gledalaca, izgovorio gomilu uvreda ne razmišljajući, Miki se gotovo rasplakao i molio Tijanu da mu oprosti:

“Izvini Tijana, nisam razmišljao. Znaš da ja lupetam svasta. Anđela je nominovana, plašim se da je ne izbace. Znam da sam te povredio, a ovo gledaju i tvoji roditelji. Nije trebalo da pominjem svakakva imena i pravim ljudima probleme, a znam da to nije istina. Znam da ti sad ovo ne znači, ali, ja se izvinjavam. Uradiću sve što treba da objasnim svima da sam ja budala. Mada, ljudi to znaju. Povešću računa šta pričam, vreme je. Evo, daću ti sav preostali honorar, meni ništa ne treba. Nije mnogo ostalo zbog kazni, ali dajem ti sve.”

Tijana mu je rekla da zna da se u rijalitiju često govore stvari koje nisu istinite i da mora da se povede računa o tome da, osim što jedni druge ruže, kojekakvim izmišljenim pričama mogu da povrede i ljude napolju.

“Znam da nisi bila ni sa jednim političarem, ali kad sam besan, ne kontrolišem se”, rekao je Miki.

“Ti si moj Sremac, ne ljutim se”, rekla je Tijana Ajfon i navela da joj nije potreban Mikijev honorar, dovoljan joj je njen.

AUTOR: svet.rs

IZVOR: happytv

FOTO: printscreen