svet

23 Marta, 2016 17:35

Milan Popović: Severina me je tužila za porodično nasilje, a ja nikada nisam bio agresivan niti sam pretio

milan-popović-660x446

Milan Popović otkrio je sa kakvim se sve problemima suočava, dok se sa bivšom verenicom Severinom bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Srpski kralj bakra podržao je Hrvatsko udruženje za ravnopravno roditeljstvo i na konferenciji za medije otkrio da ga je Seve lažno optužila za nasilje u porodici.

„Ja sam odgovoran zajedno sa drugim roditeljem za dete kojem nemam pristup. Dete nije htelo da se odvoji od mene i pređe kod dadilje. Zvao sam Centar za socijalni rad, a radnica mi je rekla da sam neodgovoran otac jer nisam u stanju da svom detetu objasnim da mora da ide kod majke. U Zagrebu postoje sudovi koji ne žele da presude da dete živi i koda oca i kod majke“, ispričao je Popović i dodao da sistem dopušta advokatima da ga zloupotrebljavaju i izmišljaju prijave.

„Imam prijavu za nasilje u porodici, koja je lažna i ne sadrži ništa, ali omogućuje majci da me naziva nasilnikom. Ja nikad nisam bio agresivan, nisam pretio niti psovao. Nikad me zbog te prijave nisu zvali iz policije, jer je neko ovo pročitao i video da je to glupost“, ispričao je mašući debelim spisom o svom navodnom nasilničkom ponašanju, piše Index.hr.

Presudu zagrebačkog Županijskog suda koji je omogućio Severini da upiše Aleksandra u vrtić po svom izboru nazvao je direktnim kršenjem prava na ravnopravno roditeljstvo. Iako je rekao da je on žrtva psihičkog nasilja, jer mu majka deteta uskraćuje viđanje s njim, dodao je i da nije podno prijavu protiv Severine zbog toga.

„Mene vodi ljubav prema mom detetu, ne želja za osvetom“, zaključio je Milan Popović.

Pogledajte OVDE šta je povodom ovoga Milanu poručio Severinin muž, Igor Kojić.

Inače, kako navodi portal 24sata.hr, Milan je rešio i da tuži Igora Kojića, a razlog su fotografije koje je na svoj fejsbuk profil postavio Igor, a na kojima je maloletni Aleksandar, koji ima tek četiri godine.

„Tužio sam joj muža“
, rečenica je koju je izustio Milan Popović za hrvatski list.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: svet.rs

FOTO: svet&Style