svet

March 11, 2015 11:45

By

Milan Popović: Severinu sam smuvao iz opklade, a Rozga mi se oduvek sviđala

milan rozga i seve

Bivši verenik Severine Vučković, Milan Popović, navodno je već nekoliko meseci u vezi sa Jelenom Rozgom. Srpski “kralj bakra” otkrio je da mu se Rozga oduvek sviđala, ali i kako je završio sa Severinom.

“Meni se zapravo sviđala Jelena Rozga, a Severinu sam smuvao radi opklade”, pričao je Milan Popović, opisujući novinarima početak svoje ljubavne priče sa Severinom Vučković.

“Dve godine pre nego što sam i upoznao Severinu, dakle, u leto 2008, jednog popodneva u marini u Budvi pričao sam sa hostesom koja je tada radila na mom brodu. Pričali smo o svemu, pa tako i o devojkama. Reč po reč, i progovorili smo i o Jeleni Rozgi, koja je tih dana imala nastup u Budvi. Jelenu sam poznavao iz viđenja, bila mi je zgodna i simpatična, pa sam hostesi u šali rekao da bi baš bilo fora da ona i ja počnemo ljubavnu vezu, pošto ja obožavam Dalmatinke. A hostesa je na to rekla: Ma, kakva Jelena! Smotaj ti Severinu ako si frajer! Na to sam ja u šali odgovorio: Samo treba da je upoznam, pet minuta će mi biti dovoljno”, rekao je tada Milan Popović, koji danas, nakon što su mediji objavili da su Rozga i on već mesecima u ljubavnoj vezi, ćuti.

“Gospodin Popović nema nikakvog komentara na te napise”, rekao je njegov PR, a bez komentara je i Jelena Rozga.

Naime, 37-godišnja Splićanka viđena je kako u više navrata ulazi, odnosno izlazi iz stana dvanaest godina starijeg srpskog “kralja bakra”.

Priču je dodatno začinio i anonimni izvor koji je poverio kako su se Rozga i Popović družili pre nego što je on počeo vezu sa Severinom. Međutim, kako netrpeljivost između ove dve Splićanke postoji još odavno, Milan je prekinuo kontakt s Jelenom čim je počeo vezu sa Severinom. Obnovili su ga prošle godine kada su postali i više od prijatelja.

IZVOR: Jutranj.hr

FOTO: Ivan Vučićević, copyrighted/Facebook