svet

October 6, 2013 16:23

By

Milan Stanković: Bolje je kad si solo

StankoviC-Milan
Pevač Milan Stanković pre mesec dana vratio se na medijsku scenu posle duže pauze, a njegov singl “Od mene se odvikavaj”, naišao je na veliko odobravanje publike i ima veliki broj slušanja na jutjubu. Milan je za ovu pesmu snimio i spot, u kojem se vidi da je u dobroj formi, a kako je rekao u intervjuu Novostima, njegov izgled posledica je višemesečnog napornog vežbanja. “Vežbam već tri-četiri meseca, uz asistenciju ličnog trenera. Promenio sam režim ishrane, što je donelo vidljive rezultate, pa se osećam zdravije i svežije. Uz to sam i naposebnom režimu ishrane, ali volim da kršim pravila”, rekao je Milan.

Nekadašnji evrovizijski predstavnik Srbije dodao je i da se dosta promenio i radio na sebi u poslednje vreme. “Plavi čuperak je još tu, ali se ne vidi, jer mi je kosa sada tamnija. Uz nove pesme, volim da ponudim publici i drugačiji imidž. Ali, nisam se promenio samo u fizičkom smislu, vreme i iskustvo su učinili da sazrim. Okrenuo sam se i duhovnom aspektu života. Počeo sam da se bavim meditacijom, da čitam knjige koje nas usmeravaju i pokazaju da postoji još nešto osim onoga što nas trenutno opterećuje i ličnosti koje igramo čitavog života”, kaže nekadašnja Zvezda Granda.

Na novinarska pitanja o bivšoj devojci RadiManojlović Milan je odgovorio vrlo kratko. “Bolje je kad si solo, baš kao što kaže moja pesma. Što se Rade tiče, nikad nećemo biti neprijatelji. Nemojte očekivati nikakav medijski cirkus”.

Autor: Life Content
Izvor: Večernje Novosti