Star

17 Aprila, 2021 19:00

Mile ZABRANIO Eleni da se PRESELIi kod dečka!

Elena Kitić je već nekoliko meseci u vezi sa srpskim reprezetativcem Dušanom Vlahovićem koji trenutno igra za italijanski klub Fjorentina. Kako zbog obaveza prema klubu mora da boravi u Italiji, on i mlada pevačica došli su na ideju da se ona preseli kod njega na neko vreme, međutim, strogi tata Mile za to neće ni da čuje, piše STAR.

Elena i Dušan su u vezi, ali na daljinu, sve vreme su na video-pozivu, ali su željni jedno drugog i zbog toga su došli na ideju da se Elena preseli kod njega u Italiju. Ona je to brže-bolje saopštila Marti i Miletu, ali džaba. Mile joj ne dozvoljava ni da mrdne. Rekao je da to ne dolazi u obzir, da nije vreme za selidbu zbog pandemije i da se strpi još malo, pa će moći da ode na dve nedelje kod Dušana. Uzalud su i Marta i ona pokušavale da mu objasne da ne treba da se meša i da je Elena dovoljno zrela da sama odlučuje šta će i kako će, ali on ne popušta. Rekao je ćerki jedinici da zaboravi na njega ako se sad odseli. Marta joj je obećala da će da ga smekša – priča za STAR izvor i dodaje:

Elena cveta od kada je sa Dušanom, upoznali su ih zajednički prijatelji na fudbalerovo insistiranje i vrlo brzo su započeli vezu. Najviše im sada smeta ta udaljenost i zato jedva čekaju da Elena ode u Italiju! A Mile… Razumem i njega, to mu je ćerka jedinica, nije lako očevima da prihvate da im mezimice više nisu male i da neće zauvek biti uz njih.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR