Svet

23 Maja, 2021 21:00

Mili ljut na kolege! „Žiri me minira, izbacuje moje pevače iz „Zvezda Granda“!

Aleksandar Milić Mili prošle nedelje je puko na snimanju emisije “Zvezde Granda”! On smatra da su se članovi žirija urotili protiv njega i njegovih kandidata, jer kako takmičenje odmiče, njegovih predstavnika je sve manje u takmičenju.

NIJE MU PRAVO!

“Ne razumem vas, majke mi? Na šta to liči, čemu vodi ovaj šou? Od prvog kruga kad smo krenuli video sam da imate problem sa mojim kandidatima, šta nije u redu? Zašto vam oni smetaju. Sve vreme ćutim, ali od prvog kruga vidim animozitet prema mojim kandidatima. Ne znam šta vam je. Ako nećete da ih puštate, recite otvoreno, i videću šta ću da radim sa njima”, siktao je Mili na pauzi snimanja dok je Saša Popović pokušavao da ga odobrovolji, tvrdi naš izvor.

“Sale je pokušao da se našali sa njim, jer je ovaj baš izgoreo. Mili retko kad otvoreno plane, trudi se da se kontroliše, ali je sad izgoreo. Saša mu je objasnio da je on nešto krivo razumeo, da mu možda nije dan i da niko nema ama baš ništa protiv njegovih takmičara. Čak su i Viki, Ana, Đorđe i Marija pokušali da mu objasne da svako ocenjuje kako čuju i da ima kritirijume po kojima glasa, I da to nije ništa protiv njega, ali je on ostao pri stavu da svi rade protiv njega. Posle nekog vremena se oraspoložio, kad je krenulo snimanje, ali mišljenje nije promenio.”

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, RAJKO RISTIĆ