Svet

1 Marta, 2022 11:00

Milica Pavlović ponela trend koji pravi optičku varku: „TANGA“ DETALJ NA HALJINI VIZUELNO SUŽAVA STRUK!

Milica Pavlović pojavila se na jednom svom nastupu u haljini za koju su svi mislili da je providna. Međutim, u pitanju je bila haljina kao optička varka.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pevačica koja je na estradi poznata kao neko ko atmosferu u svakom klubu dovede do ludila, a kostimi za koje se odluči neprestano privlače pažnju, i dugo se pričaju o njima.

Pročitajte: Milica Pavlović ljubomorno potkačila kolege?

Pevačica Milica Pavlović je nedavno nastupala u jednom prestoničkom klubu, a kombinacija koju je ponela za isti ostavila je publiku u čudu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🤍! (@milicaa.lifestyle)


Mnogi su naslućivali da su u pitanju „tange“ i trakice ispod til haljine za kakvo bi smelo izdanje trebalo dosta hrabrosti.

S obzirom da pevačice za nastupe biraju nesvakidašnje kostime koji privlače sve poglede, a i trend „tangi“ iz 90-ih je trenutno doživeo povratak popularnosti, mnogi se nisu začudili ovom provokativnom izdanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Cela kombinacija je napravljena tako da izgleda kao da se ispod providi veš, a zapravo su na til materijalu sa postavom dodate trakice koje „imitiraju“ tange.

Ovaj prošiveni deo oko karlice nazvali su „tanga“ detalj zbog velike sličnosti sa krojem donjeg veša, a koji je savršen za vizuelno sužavanje struka.

Milica važi za pevačice na estradi koje mnogo novca daju za svoj posao, međutim, nije želela da otkrije koliko je para uložila u karijeru:

– O novcu neću da pričam, to kad bi pisala završila bih na psihijatriji– tvrdi Pavlovićeva koja sprema novi album i kako kaže spektakl.

Pročitajte: SKINULA SE ANASTASIJA: Cecina ćerka gola, kao od majke rođena, objavom pokrenula lavinu komentara (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUĆIĆEVIĆ