Milica Pavlović
Scandal

April 12, 2022 14:02

By

Najemotivnija ispovest Milice Pavlović: Kroz suze se prisetila bolnih trenutaka

Milica Pavlović publici je predstavila četvrti po redu studijski album na kome je radila vrednije nego ikad i dala celu sebe.

Iako je njen put do srca publike preko muzike, a ne skandala i privatnog života koji krije od javnosti, nikada nije krila ljubav i podršku koju su joj pružali njeni baka i deka.

Nažalost, Miličin voljeni deka napustio je ovaj svet pre nešto više od godinu dana, ali tuga koju ona oseća ne jenjava, posebno u ovako velikim momentima.

Pročitajte: Milica Pavlović je odrastala bez majke, a ovo je otac koji ne voli što je pevačica! (FOTO)

Milica Pavlović

Uh… najiskrenije, ja sam izbegavala u poslednje vreme da pričam na temu smrti svog deke. Ne zato što se ja stidim nečega, to je meni najlepši period u životu, nego je bolno. Naravno da sam ja bila svesna da moj deda ima dobar broj godina života, i naravno da sam svesna da ćemo svi umreti, ali taj momenat kada se desi gubitak voljene osobe u mom slučaju je to bila tragedija – sa knedlom u grlu rekla je Milica u emisiji “Exkluziv”.

Pavlovićeva ne krije da je upravo on imao ključnu mušku ulogu u njenom životu.

Milica Pavlović nikad iskrenija

Moj deda je moj otac. Čak i moj otac se ne ljuti kada to izgovorim. Ja to kažem i svom ocu: “Ćale, moraš da razumeš. Prvu suknjicu kupio mi je deda. Kada sam operisala slepo crevo, moja baba je ležala sa mnom u bolnici, ti si bio u Švajcarskoj” – otkrila je pevačica i dodala da su njeni baba i deda zaslužni za sve što je ona danas.

Milica Pavlović

Ne postoji osećaj koji je mogao da zameni sreću kada baš njima pusti svoju novu pesmu ili album, i na njihovim licima vidi ponos.

Kada moj deda ujutru ode ispred prodavnice i počasti sve ispred i kaže: “Jeste li videli moju Milicu, moja Mika?”. Učim još uvek da se nosim sa tim bolom i ja trenutno i znam da bi moj deda rekao: “Glava gore, nema suza”, ne plašim se ja da pustim suzu, ali znam da bi on voleo… Moji baba i deda su moje blago i moje zlato. Svi ćemo ostariti, baba i deda, to mora da se čiva i da se neguje – jedva je suzdržala suze Pavlovićeva.

 

IZVOR: KURIR

FOTO: TV PRVA PRINTSCREEN, INSTAGRAM/PRINTSCREEN,