Scandal

22 Aprila, 2021 10:00

Milica Todorović OTKRILA kako je IZGUBILA 15 kilograma! Ovo je njena TAJNA!

Pevačica Milica Todorović već neko vreme se bori sa viškom kilograma, ali je sada uspela da smrša čak 15 kilograma. Kako pišu domaći mediji Micka se opasno spremila za leto, a promena se vidi i na njenim fotkama na Instagramu.

Velika tajna?

Milica nema veliku tajnu kada je u pitanju mršavljenje, ali je bila odlučna i četiri meseca se držala režima ishrane, kako bi skinula kilograma koji su joj se zalepili tokom karantina i pandemije.

Kao i većina njenih kolega i Milica se opustila tokom karantina, nije se kretala, uživala je u svom domu, gledala filmove i jela. Višak kilograma u toj situaciji sasvim je očekivana pojava. Međutim, rešila je da leto ne dočeka kao bucka već da se dovede do savršenstva, što je i uspela – ispričao je izvor za Alo, a prenosi Blic.rs.

Pevačica je već četiri meseca na specijalnom režimu ishrane. Smanjila je količinu hrane koju konzumira, ali je povećala broj obroka na dnevnom nivou, prenosi Blic.rs. Uz sve to redovno Milica i naporno trenira, što njeni pratioci često mogu da vide na njenim profilima na društvenim mrežama, na kojima objavljuje kratke video-klipove svojih treninga.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET