Milica Todorović rođendan
Svet

October 14, 2023 19:30

By

Ona je razlog zbog kog je Milica Todorović plakala i to na njen najvažniji dan FOTO

Milica Todorović rođendan je proslavila u društvu brojnih prijatelja

Milica Todorović rođendan je proslavila u društvu svojih najmilijih, a na slavlju joj je pevala pevačica Indira Radić, koja je atmosferu dovela do usijanja.

Milica Todorović rođendan

ATA images

Pročitajte Šok – Milica Todorović dobila neočekivanu ponudu na nastupu, evo kako je reagovala (foto)

Poznata pevačica je u jednom elitnom beogradskom lokalu proslavila 33. rođendan, a od sreće se u jednom trenutku i rasplakala.

“Draga moja Milice, želim ti da večeras blistaš punim sjajem, da sve ono što nisi ostvarila ostvariš i ispuniš sva svoja očekivanja, jer ti to zaslužuješ. Želim ti brilijantnu godinu, punu ljubavi, punu sreće, punu zdravlja, tebi i tvojim najmilijima. Srećan rođendan Milice” – uputila je čestitku pred svima Indira Milici je koja joj se pridružila na podijumu, pa su zajedno zapevale veliki hit: “Tri čaše”.

Milica Todorović rođendan

Instagram

U momentu kada su doneli tortu, Milicu su preplavile emocije, pa se rasplakala i raznežila. Na proslavi njenog rođendana bile su i njene kolege iz sveta muzike, među kojima i Ilda Šaulić, kum i kolega Stevan Anđelković, frizer Stevan Radivojević koji je došao u društvu pevačice Marine Visković i mnogi drugi.

Milica Todorović rođendan

Instagram

Prema fotografijama i snimcima koje su se pojavile na društvenim mrežama, slavljenica je bila odlično raspoložena i svi prisutni su se odlično zabavili.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram