Scandal

10 Decembra, 2020 19:00

Milicu Pavlović deda ZAKLEO PRED SMRT! Nema snage da mu ISPUNI ŽELJU!

Kako piše SCANDAL! u broju koji je u prodaji, Milica Pavlović je u agoniji od kada joj deka preminuo! Ne može da dođe sebi, samo plače i sedi zatvorena u sobi, a da sve bude još teže po nju, proganja je i dekina poslednja želja!

Poslednja želja

Naime, on je na samrti svojoj ženi, Miličinoj baki, rekao da će mu duša naći mir samo kada se Milica uda i zasnuje svoju porodicu!
– Baka je prenela Mici da je deka obavezao da se uda i da rodi decu i nju to sada proganja – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:


Svi znaju koliko Milica voli deku i baku, oni su joj bili i otac, i majka, i baba, i deda. Taj deka je nju i odveo da se takmiči u Grandu, sve duguje njima. Zato i ima pristisak u glavi i srcu da mora da ispuni dekinu želju, ali se toliko loše oseća što ga je izgubila da joj nije ni do čega. Ona tako očajna i depresivna valjda misli da sad mora što pre da se uda da bi deka našao svoj mir, ali jaka je Milica. Srediće se i krenuće dalje, a Bože zdravlja, doći će i udaja na red. Verujem da je njen deka to rekao samo da je malo ubrza da ne bi mnogo odugovlačila i da ne bira previše jer ni to ne valja – zaključio je izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!