Svet

22 Jula, 2020 15:00

Miljana i Zola napravili HAOS u Nišu! PROKOCKAO sve PARE, ona ga IZBACILA na ulicu!

Miljana Kulić se nakon mesec dana provedenih u Banjaluci vratila u rodni Niš, a kako piše espreso, došla je jer Marija i Siniša Kulić nisu kod kuće. Sa njom se zaputio i Lazar Čolić Zolameđutim, komšije tvrde da idila nije dugo potrajala.

OD ZOLE NI TRAGA NI GLASA!

„Čim su Marija i Siniša malog Željka odveli na more, MIljana je odmah doletela sa Zolom u Niš, jer da su njeni tu, on ne bi mogao da priđe kapiji. Oni ne žele da ga vide, a ni MIljanu jer su mnogo ljuti na nju. Tu su bili nekoliko dana, pravili žurke i galamu, međutim, nastala je opšta frka koju je čuo ceo komšiluk. Kako je MIljana vikala, Zola je ponovo počeo da se kocka po Nišu i potrošio je mnogo njenih para koje je krvavo zaradila u rijalitiju. Posle te svađe ga je izbacila na ulicu i od tada mu se gubi svaki trag”, ispričao je izvor blizak Kulićima.

„Kada je Miljani istekla zabrana prilaska majci, ona je došla u Niš, ali nije otišla sa njima na more, jer nisu hteli da je povedu. Sa njom je doleteo Zola, ali se isto tako i pokajao. Izbacila ga je sa sve koferom na ulicu. Polivala ga je nekim pićem, haos je bio na ulici. On nije ni reč izustio, samo je pokupio stvari i otišao pešaka ka gradu. Od tada je prošlo nedelju dana, ali njega i dalje nema. Izgleda da joj ne na kvarno uzimao pare i kockao se, izjavila je šokirana komšinica iz Niša.

AUTOR: SVET

FOTO: SVET/PRINTSCREEN