Miljana Kulić
Star

29 Juna, 2021 13:00

Miljana Kulić van sebe zbog brutalnih uvreda i pretnji Stefana Karića, evo šta kaže posle sinoćnje drame!

Uplašena!

Miljana Kulić je ubrzo nakon buđenja otišla u Rajski vrt, gde je s Drvetom mudrosti razgovarala o sinoćnjim, ali i jutrošnjim turbulentnim dešavanjima.

REKAO MI JE DA ĆE ME RASKOMADATI, DA VIŠE NEĆU VIDETI MAMU

Miljana Kulić

Skupilo mi se sve što mi pričaju danima zadrugari, pogotovo što su mi sinoć pričali Stefan i Jovana, vezano za majku i oca. Sramota me je da ti pričam posle šta sam radila, nešto što mi ne priliči, ali od muke, besa i stresa, ali to je kada legneš u krevet, razmišljaš o porodici, neko ti tako priča, a ti ćutiš… To su užesne pretnje sinoćbile u emisiji. Stefan Karić je ničim izazvan počeo da mi preti i psuje majku. A mama kad je bila u žiriju da komentariše zadrugare, rekla je da 7. jula ima tu treću hemioterapiju, a on mi je rekao da više neću videti mamu, da će me raskomadati… Psovanje mame u grlo, a on odlično zna zbog čega je otišla u bolnicu… Skupilo mi se sve – rekla je Miljana, pa nastavila:

Pročitajte: Stefan Karić pobesneo i nasrnuo na Miljanu Kulić zbog GNUSNIH uvreda i kletvi!

Stefan Karić

Skupilo mi se sve što mi pričaju danima zadrugari

Mi već duže vreme imamo sukob jer ja komentarišem Jovanu, njega lično nikad nisam uvredila, pa ni nju, ustajala sam štaviše kada su je Ermina i Nataša napadale i jedina branila. Kada sam ustanovila o kakvom se tipu ličnosti radi i koliko je spremna da laže, ustala sam da iznesemsvoje mišljenje, a on počeo da me vređa. Vređa me,psuje, dodeljuje raznorazne epitete, bez ijednog razloga. Sekiram se, plašim se da li će da bude sve u redu, molim Boga, pa razmišljam šta ako ne bude, kako da nastavim. Bez svojih roditelja ne bih mogla da nastavim sa životom – pričala je Kulićeva, kojoj je Drvo mudrosti reklo da treba da razmišlja pozitivno.

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ