Scandal

9 Avgusta, 2020 08:17

Miljana: „Luna FINANSIRA Marka, NARKOMAN je uvek NARKOMAN!“

Miljana Kulić osula je drvlje i kamenje po Marku Miljkoviću u emisiji „Narod pita“, nakon što joj je jedna gledateljka spomenula veliku ljubav Lune i Marka.
„Miljana je pravo osveženje! Najveća korist od Mirka ti je da budeš dobar prijatelj sa njim, on je jako dobar čovek. Ti si najbolja kad slušaš mamu i svoje prave prijatelje. Vidiš veliku ljubav Lune i Marka“, govorila je gledateljka.

MILJANA: „SA KOCKAROM NEMA BUDUĆNOSTI!“

„Ok, ostaću sama, najbolja sam kao solo igračica. Nećete više gledati da mene negativnu, kada dam celu sebe na dlanu. Brlo zavolim ljude. I Mensuru sam poverovala, pa sam se prevarila. Rijaliti je velika gluma. U rijalitiju nema pravih ljubavi. Sve je to zarad kadra. Možda ste vi fan njihov, ali sa kockarom nema budućnosti!“, odgovorila je Miljana.
„Miljana, zar ne vidiš da sam ironična u vezi Marka i Lune?“, pitala je gledateljka.
„Da je to prava ljubav, on joj ne bi priređivao onakve scene sa majkom. Luna ga finansira, narkoman je uvek narkoman“, završila je Miljana.

„Da li si se izvinila, Ermina, Karićima, za sve one bljuvotine? Prva si ih vređala. Ermina je sve vreme bila manipulator, da je Miljković želeo biti sa njom, ona bi bila, tolika je prijateljica Luni. Prvo je pokušala da bude sa Karićem, pa kad je videla da od toga nema ništa, udarila je na njih“ komentarisala je gledateljka Erminu.
„Jedino te je podržavao Marko Miljković, zato što mu trebaš za biznis, zavrćete jadnu Lunu!“, dodala je ona.
„Meni je Marko prijatelj, Vaše mišljenje mi ne znači, prijatelj mi je i Mirko Gavrić, Ivana Šopić i još mnogi“ odgovorila je Ermina u emisiji „Zadruga – Narod pita“.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i PRINTSCREEN