Testament Marije Kulić
Svet

3 Septembra, 2021 14:02

SVE Kulićke u Beloj kući?! Miljana u Zadrugu ulazi sa MAJKOM i SESTRAMA Tijanom i Anom!

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić navodno ulazi u „Zadrugu 5“ sa sestrama Tijanom (24) i Anom (19) i majkom Marijom (46).

Miljana u Zadrugu ulazi sa majkom i sestrama

Nišlijka je već potpisala ugovor za petu sezonu najgledanijeg rijalitija, dok njene sestre i majka navodno ovih dana sa producentima dogovaraju detalje svog ulaska.

Miljana je već bila na sastanku sa čelnicima Pinka i dogovorila i honorar i uslove za svoj ulazak u „Zadrugu 5“. Ona učestvuje od prve sezone rijalitija, pa je taj sastanak trajao vrlo kratko. Sve su dogovorili za desetak minuta! – priča izvor, piše Espreso.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljana Kulic (@miljana__kulic)

Kako bi poslednja sezona bila i najbolja, produkcija je odlučila da u rijaliti navodno uvede i Miljaninu majku Mariju, ali i sestre Tijanu i Anu.

To će biti prvi put da sve tri sestre Kulić budu u rijalitiju. Tijana i Ana uveliko pregovaraju sa produkcijom i uskoro bi trebalo da potvrde svoje učešće. Marija će u rijaliti ući nešto kasnije, najverovatnije oko Nove godine, dok ne završi terapiju… – priča izvor i dodaje da u rijaliti neće ući Miljanin otac:

Siniša će ostati kod kuće jer mu je zdravlje ugroženo i ne bi smeo da se izlaže stresu.

Miljana, Tijana i Ana su karakterno totalno drugačije, pa ćemo sigurno gledati njihove česte svađe. Gledaocima će biti zanimljivi i ljubavni životi Miljaninih sestara – priča izvor i dodaje kako je siguran da će zadrugari odlepiti za Miljaninim sestrama.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL