Star

9 Marta, 2022 19:25

Bojanić ni kolegama ne spušta cenu? Evo koliko je Tinu Ivanović koštao jedan dan u njegovoj vili!

Krizu na estradi, o kojoj se sve više priča, pojedini pevači prevazilaze zahvaljujući nekretninama u koje su godinama ulagali novac, a koje sada izdaju.

Pevač Miloš Bojanić i njegova supruga Branka, nakon što su odlučili da prodaju svoj zamak na obroncima Fruške gore, došli su do zaključka da nema potrebe za bilo kakvom žurbom – pa su vrata velelepnog porodičnog doma otvorili pre nekoliko meseci za iznajmljivanje.

Pročitajte: POKAZAO SVAKI KUTAK! Zavirite u vilu koju Miloš Bojanić izdaje za 300 evra dnevno!

Vest o prodaji osvanula je pre nekoliko godina – da je kuća koju je pevač sazidao i u nju uložio, pisalo se, milion i po evra, na prodaju. I dalje je u ponudi, a dok ne bude i prodata, služiće porodicama za odmor, razne manje zabave poput rođendana, devojačkih večeri i za opuštanje.

Bojanić, koji trenutno sa suprugom boravi u Crnoj Gori, kaže da je ovo jedan pravi raj na zemlji, što su i mnogi drugi prepoznali. A popularna pevačica Tina Ivanović odlučila je da baš u vili Miloša snimi svoj novi spot.

Pevačica Tina Ivanović je svoj poslednji spot snimila u vili kolege Miloša Bojanića u Sremskoj Kamenici. Kako pevač već neko vreme ne živi tu, te je izdaje za čak 700 evra po danu, a kako se šuška, čak ni kolegama ne spušta cenu.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Vila Miloša Bojanića ima 180 kvadrata, a krase je i bazeni i saune.

Taj enterijer odgovarao je Ivanovićki za spot, pa je rešila da iznajmi kuću, ali od kolege nije dobila popust, već je platila punu cenu, prenosi „Kurir“.

-Mi smo kuću iznajmili za snimanje spota preko agencije koja se time bavi. Kasnije smo saznali da je to Miloševa kuća. Uveče se pojavila njegova supruga Branka, kojoj sam dao novac. Malo sam se i zabrojao kod plaćanja, pa sam dao 100 evra više, koje mi je kasnije vratila. Popili smo i kafu zajedno, maksimalno smo ispoštovani. Ljudi imaju svoju tarifu, nisu nam dali popust jer je Tina Miloševa koleginica – rekao je Tinin suprug, a ujedno i menadžer Zvezdan.

Tinin spot i Miloševu vilu pogledajte u videu ispod teksta.

Pročitajte: SAŠA POPOVIĆ PROGOVORIO O KONSTRAKTI: „Kada je počela da peva, promenio sam kanal!“

 

AUTOR: STAR

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM