Star

19 Decembra, 2020 14:00

Miloš Bojanić PROKLINJE AMERIKU! Nikad mu nije bilo TEŽE!

Miloš Bojanić boravi u svojoj vili u Sremskoj Kamenici odakle skoro i ne izlazi, a vreme krati restauracijom jednog starog oldtajmera koji je pripadao kralju Aleksandru.

Miloš Bojanić ostaje bez Američke vize

Iako su mu sinovi Bane i Mikica bili u poseti tokom leta, oni su se vratili u Ameriku, a Miloš zbog trenutne situacije može da izgubi boravak zbog koga onda više neće moći da viđa sinove i unuke. Kako otkriva STAR u novom broju, jako mu je teško, žalio se ambasadi, ali oni nemaju razumevanja za njegov slučaj.
„Situacija je takva da iz svog dvorišta i garaže ne izlazim. Letos sam otišao za Crnu Goru na 5 dana da pozavršavam nešto oko kuće i računa i vratio se odma. Nema ništa od putovanja i uživanja ove godine. Ova korona nas je psihički totalno ubila. Čuo sam se sa Sašom Popovićem, dogovaramo se nešto da se vidimo, ali mislim da do tog susreta još uvek neće doći“, kaže Miloš i nastavlja.

„Žalio sam se ambasadi, ali nemaju razumevanja“: Sa sinom Banetom

Miloš Bojanić: „Više neću moći da idem da vidim sinove i unuke“

„Trebao sam da idem za Ameriku, jer imam njihov boravak, ali ove godine nisam uspeo da odem. Stalno hoću da rezervišem avionsku kartu ali mi se ne putuje sada sa toliko ljudi u avionu. A na sve to u Americi ima mnogo zaraženih. Kako moram jednom godišnje da odem tamo i javim se u policiju, pozvao sam ambasadu da vidim sa njima šta da radim u ovoj situaciji kada je pademija ali nisam dobio nikakav odgovor. Jednostavno nemaju razumevanja. Rekli su mi pošto ja ne jurim da dobijem američki pasoš, već samo produžavam boravak izgubiću ga. Ako ne odem do 31.decembra. Ja sam to koristio da odem jednom godišnje da obiđem decu, onda oni dođu u Srbiju i tako smo se viđali, ali sada ako mi oduzmu boravak onda ću morati stalno po vizu, ali kakvi su oni možda i ne dobijem. Neću više moći kod moje dece. Teško mi je“, kaže Miloš pomalo tužno, ali trenutno mu je zdravlje na prvom mestu.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ I DRAGAN GAJIĆ / STAR