scandal

9 новембра, 2019 14:00

Mina Sovtić rekla da je od mame nasledila talenat za glumu, a tek da čujete šta od oca!


Mlada glumica Mina Sovtić želi da otvori azil za pse, budući da gaji neizmernu ljubav prema životinjama, a trenutno ih ima više od pet.

Mina je pre četiri godine u centru Beograda spasila šest kučića starih mesec dana, a tog iskustva se i dalje seća do detalja.

– Jedno je odmah uginulo, jer je kamen pao na njega. To je bilo strašno, nisam mogla da ih ostavim, stavila sam ih u lavor i donela tati, koji je bio usred utakmice. Nisam znala šta drugo da radim, mama bi me ubila da sam ih dovukla kući. Znala sam da će se i tata ljutiti, ali sam bila sigurna da bi i on uradio isto u mojim godinama. Iznervirao se, ali mi je pomogao da ih smestim. Kasnije smo ih udomili, s tim što smo zadržali dve kuje – ispričala je za „Hello“ Mina, ćerka Anice Dobre i Miodraga Miće Sovtića, biznismena i predsednika FK „Dorćol“, prenosi „Blic“.

Nakon ove situacije rodila se želja i ideja da u budućnosti otvori azil za pse.

– Htela sam da lečim životinje, još razmišljam o svom azilu i tome da hitno treba doneti sistemska rešenja za životinje na ulici, kao u nekim evropskim državama – rekla je ona u pomenutom intervjuu.

https://svet-scandal.rs/vesti/kupite-novi-broj-magazina-vip-posle-strasne-svade-na-popovica-vrse-pritisak-izbaci-karleusu-iz-zirija-tarina-ispovest-gledala-sam-kako-mojoj-majci-drze-pistolj-u-ustima-nikad-veci-rat-zeljko-sasi/

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen, instagram