Mina Vrbaški, Filip Car
Star

18 Jula, 2021 15:00

Mina Vrbaški u strahu! Filip Car hitno otišao u Hrvatsku!

Drama!

Filip Car i Mina Vrbaški ozvaničili su pomirenje nakon izlaska iz Zadruge, međutim, iako se nadaju da mogu da opstanu, stvari su nešto komplikovanije. Kako smo saznali, Car je u ponedeljak morao hitno za Hrvatsku kako bi se video sa roditeljima koji su ljuti na njega zbog veze sa Minom.

RODITELJI MU BRANE DA BUDE SA MINOM

Mina Vrbaški, Filip Car

Taman kada je Minina mama Ivana spustila loptu i prihvatila Cara za zeta, desio se preokret. Njega je nazvala porodica kada je videla na portalima da su on i Mina opet u ljubavi. Rekli su mu da su ljuti i da nemaju nameru da ga podrže. Razgovor je trajao oko pola sata i Car je shvatio da ništa neće rešiti preko telefona, te da mora da se uputi što pre u Hrvatsku kako bi pokušao da omekša svoje. On je u ponedeljak otputovao, međutim, nikako mu ne ide od ruke da ubedi roditelje da voli Minu. Oni su mu jasno stavili do znanja da za nju neće da čuju. Mina je svesna da je ne prihvataju i baš je u grču i strahu da joj se Flip više neće javiti i da će pasti pod uticaj porodice – priča nam izvor blizak Filipu.

Pročitajte: Mina Vrbaški prolila GORKE SUZE zbog surovog izlaganje Lepog Miće!

Mina Vrbaški, Filip Car

Bojim se da više nećemo biti zajedno!

Kad smo njega pitali kakvo je stanje između njega i Mine i da li će je povesti sa sobom u Crkvenicu, on nam je objasnio:

Mina i ja smo skupa, nadam se da ćemo uspeti, pokajali smo se i ona i ja za sve što smo izgovorili jedno drugom, ja sam se izvinio i njenoj mami i puno mi je lakše što je prihvatila. Moji su ljuti na mene, zameraju mi neke stvari, morao sam za Hrvatsku, pa ću da vidim šta će biti. Voleo bih da Mina dođe, ali moram prvo ja sam da rešim sve sa svojima, pa ćemo videti – rekao je Car.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ