scandal

June 4, 2019 15:00

By

Minu Vrbaški raskrinkala drugarica: Evo šta je radila po prestoničkim klozetima!


Tara Simonov, dugogodišnja poznanica Mine Vrbaški, rešila je da javno ispriča sve što ima o svojoj nekadašnjoj prijateljici.

– Minu znam od 2013, kada mi je prišla u jednom klubu, tada je imala samo 14 godina. Želela je po svaku cenu da sedi u separeu, to je njoj bila fantazija u tom trenutku. Tražila mi je 50 evra kako bi se vratila taksijem u Inđiju, iako me je tada poznavala samo nekoliko sati – počela je priču ona za Alo.

– Mina je dovodila Kineze i Arape u jedan beogradski hotel i sa njima (prim.aut. bila intimna) za 35 evra, radila je od osam ujutru do osam uveče. Nisam mogla da verujem na šta je sve devojka spremna. Orgijali su i dan i noć, a njoj je to sve bilo normalno. Što je najgore od svega, njena mama se uopšte nije bunila što se njena ćerka (prim.aut. bavi najstarijim zanatom).

– Mina je u WC-u kluba tražila 35 evra za (prim.aut. intimne) odnose, to su mi pričali momci koji je poznaju. Zamislite vi tu scenu da (prim.aut. imaju snošaj) u WC-u (prim.aut. prepunom fekalija)?! Nažalost, ja sam jedno vreme išla na kafe sa njom, ali kada sam saznala ko je, odmah sam digla ruke od toga. U jednom trenutku smo se potukle ispred splava. Prebila sam je kao zvečku, imala je danima masnice nakon toga. Ona je bila i sa reperom Gazda Pajom, bukvalno ga je proganjala. Želela je po svaku cenu da bude u njegovom spotu, (prim.aut. žena lakog morala) da nema dalje. Šta da vam kažem – zaključila je Tara za spomenuti dnevni list.

https://svet-scandal.rs/vesti/blud-i-razvrat-mina-vrbaski-otkrila-kakvu-je-akciju-imala-sa-bivsim-deckom-i-devojkom/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen