svet

September 16, 2017 18:10

By

Mira Antonović: Miroslav Ilić pravi budale od svih nas!

Pre nekoliko dana u Beogradu je održano pripremno ročište za utvrđivanje očinstva po tužbi Devina Antonovića i Mirjane Antonović. Miroslav Ilić i njegovi pravni zastupnici osporili su tužbu jer Devin nije srpski već američki državljanin i da samim tim srpski sud nije nadležan za njegov slučaj. Takođe, oni su zahtevali i dokaz da Devinov očuh Daniel nije njegov biološki otac.

Mira Antonović danas se ponovo oglasila kako bi objasnila da nema nikakve sumnje da je Miroslav Devinov otac i da poznati pevač samo traži način da to izbegne priznati.

Dragi prijatelji,

Po porukama vidim da vam neke stvari nisu jasne.
Već su izvršene dve DNK analize u sudskoj laboratoriji u Americi. Jedna je utvrdila da Miroslav jeste otac 99.9999 posto. Druga je utvrdila da Daniel nije Devinov biološki otac. Svi ti dokazi su predati na srpski sud. Da li sad treba praviti analize do besvesti od svakog muškog bića da bi ih isključili kao potencionalne očeve ?Ni meni kao ni vama nije jasno sta više traže. Samo jedno je definitivno jasno a to je da Miroslav od prvog dana ne sumnja da je Devin njegov sin, ali sa svojim vezama pravi budale i od nas i od vas. Samo žalim te mnoge majke i decu koja tamo ispaštaju zbog ovakvih perverzija”,’ napisala je Mira na Fejsbuku.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA Images, Svet