Odnos Žike Jakšića i Mire Škorić
Svet

16 Oktobra, 2021 21:00

Mira Škorić se vraća na GRAND! Udružuje se sa Marijom i Bosancem PROTIV Cece!

Mira Škorić se vraća u “Zvezde Granda”, što se ni najmanje nije dopalo njenoj bivšoj prijateljici Ceci Ražnatović.

Mira Škorić se vraća na GRAND!

Mira je već u pregovorima sa Draganom Stojkovićem Bosancem i Marijom Šerifović, čijem će se mentorskom timu priključiti.

Mira je sjajno obavljala posao kod Jelene Karleuše i spremala je sve kandidate koji su odabrali narodnjake. Pošto je Jelena otišla, Ivana Peters je prešla u Cecin tim, ali Mira nije bila pozvana. Marija i Bosanac su tu videli šansu da ojačaju svoje timove i sada pregovaraju sa Škorićkom. Bosanac svakako nema previše vremena za spremanje kandidata, a Marija uvek ima najveći broj takmičara, pa bi joj pomoć dobrodošla, pogotovo što Mira dobro zna da radi sa tom decom. Produkcija se ne meša u to ko je u čijem timu, svako ima pravo da dovede koga želi, ali za gledanost će biti top ako se Mira vrati u Grand. Ona i Ceca su bile nerazdvojne prijateljice godinama, a onda je naprasno sve puklo. Ni jedna ni druga nisu nikad pričale o sukobima, ali je Ceca očito već nervozna zbog pitanja o Miri. – priča za SVET dobro obavešten izvor!

Ceca RAznatovic

Njih dve bi se neminovno sretale na snimanjima jer su mentori sa takmičarima na tonskoj probi do početka snimanja emisije. Svaki susret i sukob bivših prijateljica značio bi Grandu ogroman šer i rejting, pa Miru svi jedva čekaju – kaže izvor za SVET upućen u celu priču.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET