mira skoric
Star

8 Decembra, 2021 12:25

Mira Škorić VIŠE nije mogla da ćuti o sukobu sa Cecom!

Pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Mira Škorić nekada su bile dobre prijateljice, ali su svoje dugogodišnje prijateljstvo okončale. U prilog tim sve glasnijim govorkanjima da je njihov odnos loš, ide i najnovija reakcija Mire Škorić na pitanje o bivšoj prijateljici.

Mira Škorić VIŠE nije mogla da ćuti!

Odnos Cece i Mire Škorić, nije baš razjašnjen u javnosti, ali izgleda da između njih postoji izvesna „zla krv“ . S obzirom na to da je Ceca u novoj sezoni šoua „Zvezde granda“ uvrstila u svoj tim Ivanu Peters, na pitanja novinara da li će uvrstiti Miru, nije želela da komentariše, već je imala prilično žustru reakciju.

Nedavno, Mira je upitana od strane pripadnika sedme sile, da li je čula Svetlaninu izjavu u kojoj je navodno stavila tačku na priču o njoj, te da li želi da joj „oprosti“.

Mira Skoric

Ivan Vučićević

Nikad čula. Ne zanima me osoba. Kako ona mene može da zadrži, ko je ona? Neću da komentarišem osobu. Mogu da budem užasno bezobrazna – rekla je vidno revoltirana pevačica, koja je izbegla da da direktan odgovor na pitanje, prenosi Story.rs.

Iako tačan razlog sukoba široj domaćoj javnosti nije poznat, preostaje samo vreme da pokaže šta se desilo između nekadašnjih velikih prijateljica, odnosno gde je pošlo po zlu.

O svim detaljima sukoba Ražnotvićeve i Škorićke se ne zna sve, ali kada je Miri pre nekoliko godina umrla majka, ona je otkrila da ju je najviše iznenadilo što je Ceca nije pozvala da joj izjavi saučešće.

Nije me pozvala, niti mi je poslala poruku. Eto, Ceca to nije učinila. Svako ima svoje razloge, ali je istina da me nije pozvala – izjavila je Mira koja je dodala da nema nameru da se prva javi Ražnatovićevoj:

Puknu brakovi posle 40 godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. Za razliku od ostalih, imam svoj stav o svemu tome i zašto bih morala da budem nešto što nisam. To što je između nas više nije ni bitno. Ja sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se – objasnila je Škorićeva.

Nas dve ne mislimo isto, jednostavno nismo isto. Znam da smo nekad bile kao jedno, ali, eto, ne treba plakati, sve je to život. Znam da je to interesantno, međutim ne treba praviti od komarca magarca. Ceca je veliki umetnik, zvezda, i tu nema govora. U prošlosti sam uvek imala lepo mišljenje o njoj – zaključila je Mira Škorić svojevremeno za domaće medije.

FOTO: RAJKO RISTIĆ