Svet

27 Jula, 2020 18:00

Mirka u PANICI! Vujadinu se vratila KORONA!

Nakon što su Vujadin Savić i Mirka Vasiljević preležali koronu, glumica je sada u ozbiljnoj panici, jer se, kako saznaje STAR, njenom nevenčanom suprugu virus vratio! On je sada sam u stanu u samoizolaciji, a Mirka se boji da se ne zarazi i ona ponovo!

FRKA I PANIKA!

„Ma tek što su preležali koronu, nisu ni slutili da može virus da im se vrati, pogotovo ne tako brzo. Bile su čak i priče da je koronavirus poput boginja, pa ako preležiš, ne možeš opet da se zaraziš, takođe se pričalo da tri meseca nakon što ste preležali ne možete dobiti virus, ali ništa od toga nije tačno, priča za STAR dobro obavešteni izvor i dodaje:

https://svet-scandal.rs/vesti/novi-svet-novaka-hoce-da-uniste-vakcinom-i-karleusa-se-protivi-matina-tucakovic-lecenje-je-preskupo-kolege-ne-pomazu-glumica-se-razvodi-ava-otkrila-sve-detalje-sesa-s-njenim-muzem

„Vujadin se uverio u to. Dečko preležao koronu, dobio negativan test i onda mu se virus vratio. On je u kućnoj samoizolaciji, ali je Mirka sada baš u panici, pošto je sa decom po ceo dan, boji se da se ne vrati korona i njoj. Zato je sve otkazala i ne kreće se skoro nigde. Neće da rizikuje, niti zna gde je Vujadin mogao opet da pokupi virus. Baš su očajni, jedino što ih teši je da ni prvi put, ni sada, Vujadin nema skoro nikakve simptome, pa dobro sve podnosi!”, priča za STAR izvor blizak fudbaleru!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ STAR