Scandal

31 Jula, 2020 15:00

Mirko Gavrić IZBRISAO Lunu! Ponizio je kao NIKADA DO SAD!

Bivši učesnik „Zadruge” Mirko Gavrić je u više navrata javno istakao da je Lunu Đogani zauvek izbrisao iz svog života. Ipak, da još uvek ne može da pređe preko Lunine izdaje govori činjenica da je ponovo žestoko opleo po bivšoj prijateljici.

MIRKO: „ONA NE UME NI DA PIŠE!”

„Za ono što uradim u životu ne kajem se posle toga, dobro promislim pre nego što uradim nešto. Sve što sam uradio zaslužila je, kako pre tri godine, tako i danas. Nije mi ništa napisala, nema ni potrebe, mislim da ne ume da piše“, istakao je Mirko i dodao:

„Posle „j“ nema kajanja. Sve u životu što radim, radim iz duše. Moja duša je velika, čista kao nebo, moje srce je voliko. Samo su određeni ljudi koji su nam bili zajednički prijatelji, a koje je ona izgubila u međuvremenu, kao što je i mene, bili u pravu da će i mene dočekati nešto što je dočekalo njih. Samo su oni izgubili, ja nisam. Pogodilo me to što me se tek tako odrekla, mislim povredilo… Više iznenadilo. Rešio sam da posle ovog rijalitija ne pružam prilike više ljudima, zato što sam mnogo puta pružao prilike kojekakvim pojavama u mom životu, ja sam tip koji kapira da svi grešimo, pun sam toleracije i razumevanja, ali mislim da je bilo dosta“, rekao je Gavrić za Kurir.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević