svet

June 3, 2019 12:31

By

MIROSLAV ILIĆ NA SUDU: Proganjala me je, osećao sam se jako UZNEMIRENO

Miroslav Ilić je tokom davanja iskaza naveo da mu je Mirjana Antonović slala poruke koje je doživeo kao proganjanje. Ovo je potvrdio Mirjanin advokat koji navodi da je pevač na saslušanju izjavio da je bio jako uznemiren.

“Miroslav je rekao da je u kratkom vremenskom periodu primao veliki broj sms poruka od Mirjane Antonović. U tim porukama nije bilo nikakvih pretnji, ali on tvrdi da je bio jako uznemiren. Treba da se sasluša i Mirjana, pošto tužilaštvo ne može da odluči dok se ona ne sasluša. Nakon toga će se utvrditi da li ima elemenata da se nastavi krivični postupak ili će tužilaštvo odbaciti krivičnu prijavu pa će on morati sam da nastavi gonjenje. Mirjana će biti saslušana 15. jula. U svakom slučaju ništa neće zaustaviti postupak utvrđivanja očinstva”, rekao je advokat Mirjane Antonović za “Blic” po izlasku sa saslušanja.

Miroslav Ilić je iz suda izašao sa osmehom na licu, ali na pitanje novinara koliko je poruka dobijao pa se osetio kao žrtva proganjanja nije hteo da odgovori.

Mirjana Antonović će nakon Miroslava takođe biti saslušana, a onda će tužilaštvo doneti odluku o pokretanju sudskog postupka.

Podsetimo, već godinama unazad Mirjana Antonović svim snagama pokušava da dokaže da je Miroslav otac njenog sina Devina.

AUTOR: svet

FOTO: svet