Godine Lidije Vukićević svet novine svet portal
Svet

October 29, 2023 17:00

By

Mlađi sin Lidije Vukićević opasan dasa, a glumica izvajanim telom ostavlja bez daha FOTO

Mlađi sin Lidije Vukićević pravi je frajer

Da je David Mrkela, mlađi sin Lidije Vukićević opasan dasa mogli su da se uvere svi koji su ih pre par dana sreli na aerodromu. David je majku Lidiju ispratio na put, a pošto nije hteo da čuje da ona sama vuče kofer, uzeo je prtljag i sačekao dok se ne čekira za let.

Mlađi sin Lidije Vukićević

Rajko Ristić

Mlađi sin Lidije Vukićević nasledio njene gene

Sinovi su očito mnoge gene povukli na majku Lidiju Vukićević koja je kroz celu karijeru važila za lepoticu, a svojim zategnutim licem i izvajanim telom i dalje ostavlja bez daha iako je ušla u šestu deceniju.

Uprkos tome što je uvek privlačila muškarce, Lidija se posle razvoda od bivšeg fudbalera Mitra Mrkele nije odlučila na drugi brak, već se potpuno posvetila sinovima i  poslu.

Dok je bila u braku sa Mitrom, porodica je živela na različitim kontinentima, ali pošto se razišla sa mužem, Lidija je ostala u Beogradu gde je svoj dom  pretvorila u prelepu oazu. Ona je u najvećoj meri zaslužna što su oba sina vaspitala da budu kvalitetni ljude, a tokom odrastanja bila im je potpuno posvećena.

Mlađi sin Lidije Vukićević

Rajko Ristić

Mlađi sin Lidije Vukićević po zanimanju je pilot

David je po zanimanju pilot, vrlo je uspešan i cenjen u svom poslu, odlično zarađuje, a diplomu je stekao pre četiri godine.

Njegov stariji brat Andrej Mrkela krenuo je očevim stopama i postao najpre uspešni fudbaler, a kasnije sportski menadžer. Obojica su samostalni ljudi, međusobno veoma bliski, a imaju i sjajan odnos sa oba roditelja.

“Kompletno školovanje moje dece, ekskurzije, putovanja i sve što ide uz to, ja sam preuzela na sebe. Roditeljski sastanci, vakcine, upoznavanje sa društvom, pravljenje palačinki, u svemu sam učestvovala i davala se. Ozbiljno sam se predala toj ulozi. Kada sam išla po Srbiji da radim predstave ili da predajem glumu, oni su svuda išli sa mnom i bili dobri. Mnogo sam se borila i nije mi bilo teško jer sam bila srećna sa svojom decom” – priznala jednom prilikom Lidija koja ne krije da je tu bilo svega, ali da nije dozvolila da se stvari otrgnu kontroli.

Mlađi sin Lidije Vukićević

Rajko Ristić

Pročitajte Odrekla se bujnih uvojaka – Lidija Vukićević se ošišala do glave samo zbog jedne rečenice

Pazila je da dečaci ne ispadnu mamini sinovi i uvek ih tretirala kao male ljude. Danas pored sebe ima dve zrele osobe koje su joj sjajni sagovornici i prijatelji.

I Andrej i David žive sami, imaju svoju privatnost, svoje karijere, a Lidija je ponosna što nisu postali mamini sinovi jer kako kaže, takvi ne bili dobri ni jednoj ženi. Lidija neizmerno voli obojicu, a otkad je mlađi sin, opasan dasa sa fotografije, postao profesionalni pilot, njoj je  velika radost da sa zemlje gleda avion koji on vozi.

Mlađi sin Lidije Vukićević

Rajko Ristić

 

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: foto Rajko Ristić