Modni duel
Svet

December 14, 2023 13:00

By

Nikad jači modni duel, crvene čarape DA ili NE? U sve se umešala i Karleuša (ANKETA)

Modni duel ponovo u fokusu, kritičar David Ćurčić

Modni duel ni ovog puta nije promakao oku modnog kreatora i kritičara Davida Ćurčića. Kada je stajling poznatih ličnosti u pitanju, bilo da je dobro ili loše, ovaj strog, ali i pravedan kritičar nikoga neće ostaviti neocenjenim. U našoj rubrici Modni žiri ovaj put ocenjivao je Jasminu Šupeljak i Mariju Veljković.

Modni duel danas ponovo u fokusu, David komentariše ultimativni hit

Ultimativni hit ili poslednji krik mode? Kako vam se dopada novi svetski trend hulahopki u drečavim bojama? Jasmina Šupeljak , modni influenser sa Beogradskog asfalta i Marija Veljković, tv lice među prvima ponele su ovaj trend.

Pročitajte Modni kritičar David Ćurčić opleo po poznatoj dami – Posle njegovih reči gledaćete je drugim očima (foto)

Koga drugog bismo pozvali da prokomentariše ovaj svetski hit za kojim su i domaće ličnosti poludele, nego modnog kritičara i kreatora Davida Ćurčića koji je ovaj modni duel prokomentarisao krajnje profesionalno.

– Ovo jeste veliki trend, ali smatram da je on duže prisutan u svetu, tako i kod nas, međutim, povremeno se izgubi ali se i vrati. Ne znam kako i zašto imam ovoliko dobru memoriju, međutim, ovaj trend je ponela i Karleuša, mislim pre godinu ili dve – započinje David.

Instagram

Modni duel – Kome bolji stoji najpopularniji svetski trend? 

– To je Balenciaga estetika, te čarape pojavile su se kada i njihove “čarapa čizme“, ali su doživele ponovno vraćanje kada su se koristile u monohromatskim kombinacijama, kao što je to uradila Karleuša.

Pročitajte Na crveni tepih bez šminke, nedopustivo – David Ćurčić oštro prokomentarisao pevačicu, a evo šta je rekao za ostale poznate ličnosti (foto)

– Monohromatske kombinacije jesu kombinacije sačinjene od jedne i samo jedne boje od glave do pete.

Suštinski rečeno, Karleuša je odličan reper za ovaj trend ali i modni duel.

Instagram

Jasmina je razbila crno i na neki način ozbiljnu “Chanel”, “Prada”, estetiku, na odličan način “podmladila”.

Pročitajte Modni žiri – Kritičar David Ćurčić nikad suroviji prema ćerki poznate denserke, izgleda kao sa Aliexpresa (foto)

– Super je. Mislim da je ona danas pobednica!

Rajko Ristić

Marija Veljković je ‘pak takođe pohrlila za trendom, ali nevešto. Nabacala je na sebe nekoliko različitih materijala i tekstura, što je okej, da nije nevešto učinjeno.

Ko je po vama pobednik ovog duela?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

IZVOR: David Ćurčić

FOTO: Instagram, ATA images